Lietas, kas liek padomāt

Nu parasti konfliktos neizmanto bioterorisma uzbrukumus
Osho pārsvarā sēdēja savā villā komūnā un tērēja ziedoto naudu uz dārgām mašīnām un pulksteņiem (?) (neatceros vai bija tikai mašīnas vai mašīnas un pulksteņi)

Tehniski, pats austākais kontrasts ir baltai un melnai krāsā. Tas kas tev tur notiek vienkārši ir fetišs. :D

2 Likes

Tu vaino Osho tajā, ko viņš nedarīja… Viņš to bioterorismu neorganizēja, to organizēja tā bāba, tur tajā tavā rakstā melns uz balta tas ir rakstīts!

Tas tajā rakstā vispār nebija rakstīts. Moving goalposts much?

Tas nebija tajā rakstā bet Down The Rabbit Hole video par to komūnu. (oriğinālais video vairs nepastāv jo Osho organizācija viņu nobloķēja, pastāv tikai reuploads)

Tas ka Rajneesh pats personīgi tajos uzbrukumos nepiedalījās un neorganizēja nenozīmē, ka viņš nebija labākajā gadījumā nolaidīgs, ka ļāva kam tādam notikt un sliktākajā iedrošinošs.
Un tas ka viņš pēc tam kad tas jau bija kļuvis pat skandālu no viņas attālinājās nav īsti saistoši, jo nav ziņas pat viņa attieksmi, kamēr tas viss notika, un pēc tam jau ar to dāmu saistīties būtu ļoti slikti viņa publiskajam tēlam un radītu vēl lielākas nepatikšanas likuma priekšā.

2 Likes

neteiks nevis tāpēc ka par to nedomās, bet tāpēc ka gan par to nav pieņemts runāt bērēs. Jautājums tikai vai tā būs skaudība vai mantojuma gaidas

1 Like

Nu hz, kurš dīvainis bērēs domās par to, ka nelaiķim bija smuks dīvāns.

But you took it literally when it was meant more abstractly.

Mīļo, labo vecomāt, sūrām asarām birstot stāvu šeit pie tava ozolkoka zārka, esmu mērojus tālu, tālu ceļu dēļ taviem 10 hektāriem meža un salīdzinoši labi uzturētās mājas, kuru varēšu pārdot dānim par 60 štukām pirms es aizlasos atpakaļ uz ārzemēm xo xo, mazmeitiņa!

4 Likes

Nu pa dīvānu tiešām neviens, bet par mantisko labumu… Daudzi

1 Like

Neesmu bijusi tādu kārtīgu mantrausēju bērēs, nezinu vai to piemin vai nē. Bet ja kāds tipiskais latviešu darbaholiķis ar super sakopto māju un parkam līdzīgo dārzu atdod galus, parasti to piemin gan.

1 Like

Sigh…
That was NOT the point of the text…

Katrs atrod dzīves būtību savadāk viens manta, viens mirkļos viens baudā. Tas nenozimē kad kāds nepareizi vai pareizi dzivo. Nav tādas lietas. Esam šeit vienkārši tapēc kad esam. Jēgu meklēt, kur jēgas nav.
Es dzīvi vairāk salīdzinu ar sandbox nevis rpg kur ir winning goal.

1 Like