Last Epoch is out!

To daļu es mīlu mmorpg spēlēs. WoW uz 3-4 hotbariem maukt. :heart:

Nu it kā jau nē, cenšos arī visu karti izstaigāt. Varbūt kādiem dažiem mazajiem mobiem paskrienu garām, bet kopumā galinu visu ko redzu. Bet, anyway, good news - izskatās, ka vēlāk būs iespēja uzlabot drop reitus vai pat tirgoties ar citiem (nu bet tas online protams). Pagaidām vienkārši bad luck.

Kaut kāda dīvaina paveida tirgošanās. Nezinu sīkumos, spriežu tikai pēc tā, kas ir spēlē. Nu un co-opā varēs kaut kādas instances tīrīt. Citiem vārdiem šeit online = mazāk grindinga un laika ekonomija. Kas man ir kaut cik svarīgi. Es jau biju domājis offline character-u vēlāk varēs arī co-op dabūt, bet laikam ka tomēr tas tā nav. Bet vēl neesmu 100% drošs par šo.

Pamēģināju mage. Nu kā pamēģināju. Izveidoju un paskatījos skillu aprakstus (+pasīvās). Duuuuuuude, kāpēc es uzreiz nepadomāju, ka viņiem būs arī melee mage. Laikam pieradu pie klasikas. Mage kurš skeilojas ar attack speed nevis casting speed? Sign me up. Jau ir plāns:

Full melee, cold/freeze abilities un movement/traversal abilities, un pilns fokuss uz to ward dabūšanu. Ceru, ka sanāks izveidot mini-tanku ar tonnām cc un milzīgu attack speed.

Vienīgais mīnuss - jāspēlē par vecu čali. Nu, atliek vien domāt, ka spēlēju par šo:

Esdea

Neesmu spēlējis Last Epoch, bet izklausās pēc diezgan sarežģīta plāna, ņemot vērā, ka ir doti tikai 4 skillu sloti. :D

EEEEEEEPIC fail…
Vakar izkrita Soulfire Bastion atslēga.
Tikko iegāju tajā, tur degoša grīda.
NPC pie durvīm jau teica, ka daudz uguns, bet jopcik, es pat netiku līdz pirmajai safe zonai, pirms mani nosvilināja… nepilnas minūtes laikā. Un tā skaitās farming lokācija. Nuuuu hz cik tur tam fire resistance jābūt, tā ir 24. līmeņa zona, un man ir 44% fire resistance, tā kā… Kaut kur vienā tooltipā lasīju, ka fire resistance ir jābūt vismaz zonas līmenī, jo ja ir zemāks, tad mobi sāk sulīgāk bliezt. Bet te mani pati zona uzcepa.

Edit: pēc gūglēšanas rezultātiem izskatās, ka tur kaut kādā veidā bija jāaktivizē shields, bet kad iegāju zonā, nebija absolūti nekādu hintu par to, kā to izdarīt, un ka tāda opcija vispār pastāv, nu WTF?

Karoč tip for others: izskatās, ka visos dungeonos ir kaut kāds dungeon-specific ability, kurš ir pieejams ar pogu D, alternatīvi poga, kas parādās augšējā labajā stūrī HP burbulim.
image
Iepriekš gāju Lightless Arbor, kas ir lv22 dungeon, tur ar D pogu varēja nomest un pacelt gaismas kristālu. Tā arī nesapratu, priekš kam es to jebkad gribētu nomest, jo bez tā kristāla visapkārt ir melna tumsa, bet tāda opcija bija.

1 Like

Pārslēdzos uz Teleport skillu ar DPS apgreidiem, noņēmu sākotnēji iecienītāko skillu Disintegrate (read: laser beam), worth it after all, bet tikai tāpēc, ka Teleports casto manu uzkačāto Elemental Nova; ja būtu bijis kāds cits skills, kurš man nebūtu apgreidots, tad diez vai būtu tā vērts. Līdz cooldown apgreidiem pat nemēģināšu iet, tur pa ceļam diemžēl ir iesprausts viens “apgreids”, kas pieliek 6 sekundes cooldownam, un tas ir absolūti garām. Tie 50% reduction, ko es varētu uzspiest no cooldown apgreida, pat nenoņems nost tās +6 sekundes…

Nuuu… es šo spēli, spriežot no visiem tiem skill tree, tā arī redzu. Ka build-i veidosies un veidojas no skillu kombinācijām. Jo vairāki skillu, kuri par brīvu (un cik es varu spriest, bez cast time) izmanto citus skilus, jo labāk. Free dmg, free effects. Domāju, ka cilvēki spēlēs divos veidos - vai nu build-i ar individuāli stiprajiem skiliem, vai arī full synergy (fokuss uz kombinācijām).

Uff… jā. Es to arī ieraudzīju. Tāds, bļāviens, sviests. Man vēl nemaz nav tik daudz pointu, lai tur tiktu (es tik lvl 21 uz mage), bet aiz tiem “+6 cd” slēpjās man vajadzīgais node… kurš dod +600% (!!!) freeze rate multiplier visiem cold skiliem uz četrām sekundēm. Kā frost-mage kaut kas tamlīdzīgs ir vienkārši unreal. Bet tie ***** 6 cd ir pārāk daudz.

Pamēģināju theorycraft-ot. Base cd ir 5s, un šis dod +6s cd. So, 11s total. Turpat ir -20% cdr, un pasīvajos var ļoti viegli dabūt vēl 9% cdr. Pluss tas galvenais node aiz tiem “+6 cd” var iedot veselus 50% cdr. Tātad 79% (tālāk noapaļošu uz 80%, because fuck it).

Sāku domāt. Wait a second. Tas taču ir pilnīgi OP.

New CD = 11 - 11*(80/100) … kas ir 2.2s

Bet tā kā pieredze šāda tipa spēlēs rāda, ka viss nevar būt tik pasakaini, iedomājos ieguglot vai ir cdr caps šeit. Izrādās nav. Kur tad ir āķis?

Izrādās formulās. Šeit tā ir tāda: new CD = old cooldown / (1 + CDR% as a decimal)

Un tad jau viss sāka kļūt… skaidrāks un bēdīgāks, jo:

New CD = 11 / (1 + 0.80) … kas ir 6.1s

P.S. Es teleporta vietā pagaidām izmantošu to skilu, kurš trīs reizes ar ledu bliež. Neatceros nosaukumu, un guglot darbā slinkums. Ļoti dauz manas ēd, bet ļooooti liels dmg. Izrādās to var par traversal skilu ar 5s cd uztaisīt. Ir, protams, drawback-i, bet minimāli. Es laikam uz tā sēdēšu kādu laiku, kamēr netikšu līdz spellblade exclusive traversal skill-am.

P.P.S. Paldies par heads-up par to instanci.

P.P.P.S. Kā tiec galā ar manas problēmām? Vai Tev tādu nav? Mani šis moments pagaidām reāli uzvelk. Redzu, ka vēlāk paliks labāk… bet pagaidām… mana strike for the win.

1 Like

Tā jau domāju, ka tas cooldown būs ass. Ain’t worth it for me. Ja būtu vairāki traversal skilli, tad būtu cita runa, bet kad ir tikai viens tāds, fuck that shit.

Vissulīgāk bliež šis skills:

Šam ir apgreidi, kas palielina max charges un damage, kad max charges ir virs oriģinālā limita, kas ir 100. Pašlaik man tas skills ar full 200 charges bliež lūk šādi. Next best skills (Meteor) bliež tikai ~7k. WORTH IT!!!
Un vēl, ja es uzbliežu Teleport, tad man no zābakiem ir šāds efekts:

kurš rezultātā uzbūsto šo skillu līdz:

Es tieši vakar Disintegrate vietā ieliku upgrade slotos Mana Strike un sakačāju visu, kas dod more mana per strike. Man ir kkur 190 mana, ar 3 straikiem pilns. Saidjot!

Atradu amuletu, kuru tu točna gribētu :smiley:
image

Izkrita atslēga vakar nofeilotajam uguns dungeonam.
Šoreiz tiku līdz final bosam, bet tur regulāri un diezgan ātri jāpārslēdzas starp abiem shieldiem.
Mana nolāpītā kreisā acs aizšāva greizi un lika piemiegt, nosprāgu, kad bosam bija ap 20% HP…
DOOU

This is fucking bullshit.

Update: 4h vēlāk, pamēģināju vēlreiz, atkal pie bosa nomiru, šoreiz vnk teleportam bija cooldown un šamais mani basically 1hitoja ar savu lāzeru. 15 līmeņus zemāks dungeons, bet es vnk nevaru, nu WTF…

Nu, kā jums tur iet?

Labi sen nav spēlēts. Difficulty level uzkāpa tik ļoti, ka sāku daudz mirt, un uzliku kluci, sāku skatīties filmas dahuja :smiley:

Palaidu spēli, ~2h gāju vienu dungeon, nevaru saprast, vai ir jēga sist parastos mobus vai vnk jāskrien maksimāli ātri līdz bosam… Bet jebkurā gadījumā, 2h nosistas, ieeju boss roomā, šams uzbliež AoE pa VISU istabu un 1hito mani ar to…
Mjāāāāāā.
Nu, kaut kādus legendary hlamus savācu pa tām 2h, tikai visi tie hlami priekš citām klasēm, bet es īsti negribu citas klases spēlēt…
Bet vnk es zinu, ka, nositot bosu, pēc tam ir lādes ar reāli labiem itemiem, tāpēc tā mega škrobe par divām papistām stundām… vnk NOPE, I’m outta here. I can’t do this one more time, not today.

O, jauns video tieši par šo tēmu:

Good to know, bet jebkurā gadījumā dungeonam vajag vismaz kādu stundu, ja nav labu mobility skillu, un man nav.