Kurzemes brauciens. Jūlijs. 13-14

Zobu birste un zobu pasta? :D
Zāles jebkādas, ja vajag.

Tu takš pagājušajā reizē biji

Nu es vairāk par to, vai jēga ņemt lukturītu māras kambariem, cai jēga codenames paķert par cik tāds bars esam utt

Cirvis vai motorzàģis. Var noderēt.

3 Likes

Un maska pareizā.

2 Likes

Maska svarīga. Lai pasaragātu acis un seju.

2 Likes

…no kaulu lauskām.

1 Like

Izklausās, ka gan jau saies. Nav jau tā, ka mēs galīgi dotos prom no civilizācijas.

ķipa lai nepaģemu motorzāģi un Džeisona masku ja?

1 Like

Kādam, interes pēc, būs līdzi plītiņa? Biju domājis paņemt savu priekš takoyaki, bet varbūt kāds jau savējo paņems.

2 Likes

Runājot par to tavu takoyaki…kā būtu ja mēs nopirktu pāris kūpinātas zivis uz vietas, un to gaļu saliktu viņos astoņkāja vietā

2 Likes

Hmmm - nezinu par kūpinātām. Varam pamēģināt, protams (bet tādas viegli kūpinātas). Bet varbūt mazsālītas? Noteikti varam paeksperimentēt.

Vai kādam ir kādas alerģijas, kas jāņem vērā?

Parasti tur iet milti, ola, lociņi, astoņkāja vietā liksim zivi vai cīsiņa gabaliņus, paņemšu dienu iepriekš uzfritēšu mazus “miltu gabaliņus”, kas iedos to kraukšķīgumu. Parasti liek vēl marinētu ingveru, bet esmu pamanījis, ka tam ir tāda intensīva garša.

4 Likes

Atkarīgs cik daudz ingveru liek klāt. Man personīgi viņš garšo

2 Likes

Man patiktos ja būtu arī bezzivs vai garneļu variants, jo zivis ciest nevaru.

3 Likes

Mani var droši neskaitīt pie ēdājiem. Man puncis šobrīd galīgi streiko, aktīvi meklēju kas pa vainu. Līdz vaina tiks uzieta, es galīgi nenodarbojos ar ēšanu. :joy:

3 Likes

Bet tu mēģināji ēst? Toč neiet, vrb streiku, jo neēd? ;DD

1 Like

Pag, like tu vsp neēd tagad? Uz ūdens diētas sēdi?

A tu sorbex pamēģināji?

Es jau tik būtu priecīgs, ja punci varētu pielaist ar eksta kebaba devu. xD Lai arī kas tas būtu, galīgi nepāriet maita.

Es domāju vairāk rekreatīvo ēšanu. Galīgi neēšana īsti nebūtu savienojama ar dzīvošanu. :D Es tagad vairāk esmu uz zivtiņas/vistiņas un rīsu diētas.

Nope. Piektdien mani šļaukoja pa priekšējo galu, tā nu es nekādas zāles nelietoju, lai bilde būtu skaidrāka. :D Jāsaka, tautā fibrogastroskopijai ir stipri sliktāka slava nekā bija mana pieredze dzīvē.

3 Likes

Tā ir “kobra” vai kkas cits? Ja “kobra”, tad piekrītu, 10 minūtes neērtību, nekā briesmīga. Nu, moš tikai pirmā reize briesmīga.

A kā apslāpē gag refleksu? Man pat mēli mazgājot viņš sākas, bail pat iedomāties kkādu trubu ar kameru ka bāž iekšā. Cerams ka nevajadzēs sastapties ar to. Bērnībā ēdot visādus sūdus dzelzs zarnas uztrenēju

Nu sencim kursa biedrs 2 nedēļas tik uz sulām nodzīvoja, takā viss ir iespējams

1 Like