Kad laiž kobru, vispirms iepūš rīklē tādu numbing spreju. But also, pirms kobras nedrīkst ēst un dzert arī nav vēlams kādu laiku iirc.
Jup. Tautā “kobra” vai gastroskopija. Sieviete kas man bija pa priekšu, gan izlīda ārā ar cietējas seju un pēc tam vēl sēdēja uz krēsla, atpūtās. :D Es gan pēc procedūras piecēlos un viss bija bumbās. Protams, drusciņ neērti ir, it īpaši sākumā, taču uz beigām man vispār pazuda diskomforts, kaut kā rīkle nomierinājās.
Viņi tev pūš rīklē anestēzijas līdzekli. It kā to pašu ko mēdz izmantot arī zobārstniecībā - varētu būt tā smēre ko mēdz uzsmērēt pirms dur anestēziju ar adatu.
Rezultātā tev rīkle ir kā vaigs pie zobārsta. Tu tur vēl kādas 30 min nevari norīt neko normāli pēc procedūras.
Es tieši visu izrēķināju tā, ka pamodos un pa taisno čāpoju uz veselības centru. Man pat nekāda ēstgriba vai dzert griba nepaspēja ieslēgties, kad jau biju tur. :D
palūrēju laika prognozē. Būs iespējams lietus un setdien vakarā pat negaiss, bet ap 27 grādiem
Vēl dažas dienas palikušas, ir cerība, ka tas mums paskaties secen.
bro, negaiss pie atklātās jūras zin cik episki ir? I want that shit. varētu bez lietus protams iztikt, bet ar tādu siltumu tas vairāk ir tropiskais lietus
Es tikai dzirdu, ka jāņem līdzi lietus mētelis katram gadījumam. Vai lietussargs.
Uz kailam stāvēt nūģistu pludmalē un kā cienīgs sev vikings kliegt - Odin! Dod man spēku rītdienas cīņai!
Is that a challenge??
Wait dude, you’re not even drunk yet
Kā tu to zini? Vrb tieši šobrīd dzer Augšlīgatnes brūžu? :D
Nē, nē, pašlaik skaidrā kā gurķītis. kopš jāņiem baigi neesmu neko dzēris.
Vnk šodien tāda čakarēšanās pa darbu, ka man jau da best
Nu ko, lielākais, varenākais komūnas Kurzemes brauciens ir galā vai priekš dažiem drīzumā noslēgsies!
Bija prieks visus redzēt, paldies par dalību un līdz nākošajai reizei!
Tikko aptvēru, ka izrādās es pa visu braucienu gandrīz neko neesmu nofotogrāfējis.
Nekas nekas, foto ir
Bet jā…pasākums bij iespaidīgs. Vai bija lietas ko pielabot…sure, bet tie ir relatīvi sīkumi.
Īss kurss Kurzemē dabūts, iepazinām tuvāk Oskaru kalpaku un viņa mantojumu, iekarojām grobiņas pilsdrupas un saskrējāmies gan ar vecmeitu ballīti, gan skaistu dižliepu pašu drupu vidū gan lietusgāzēm. Tad par spīti lietusgāzēm devāmies cauri siliem un damakšņiem pie Purviču mežaveča. Vai tā bij eklektika? Nudien. Bet tajā kā viņš stastīja par katru no objektiem bija tāds nepieradināta radošā gara piemērs, ka veinaldzīgs nu nekādi nevarēja palikt
Pirmā diena tika noslēgta ar lielisku takoyaki meistarklasi pie @Mayo_Musketeer , pirti un baļļu
Otrā dienā visu dienu spīdēja saule. Iezpētījām Kādreizējos karostas ziemeļu krasta baterijas mūrus, kuri krituši upurim dabas spēka un laika zobam. Skats iespaidīgs, es redzēju to pirmoreizi un biju autā. Tad devāmies uz pārbaudijām savu telpisko orientēšanos un apķērību Mežvidu labitintā. Daļa devās pie murkšķiem, brt mūsu mašīna laida pa taisno uz ēdoles pili. Wow…ārpuse nedaudz so do bet tie interjeri un visādās kolekcijas… un tā aka viducī bija vienkārši whimsy overdose. Pagrabā satikām blast from the past Preiļu mākslinieces Vladlenas lelles ko iepazinām pērnajā roudtripā. Tālāk mūsu delegācija devās uz kuldīgu, kur izstaigājām tās Unesco ielas un uzkāpām skatu tornī. Pēc nedaudz haotiskas tikšanās pie sabiles pilskalna mēs arī devāmies mājās.
Liels paldies visiem, arī tiem ar ko baigi nesanāca pabazarēt. Bij afigenna. Love yall. Es eju čučēt
yaaas, paldies par foršo nedēļas nogali visiem, apskatīts un piedzīvots tik daudz, bildes ar čupa, rīt visu salikšu drive’ā, tagad piekusums un vajag pačučēt ;D
PS. Trampam nošāva ausi, bet mēs ēdām sklandraušus un kāpām pilskalnos ;D divas dažādas realitātes
paldies @Kadiljaks par programmas saorganizēšanu!
Purvičiem, grobiņas pilsdrupām, viesu namam, ēdoles pilij, un taiLiepājas ziemeļu baterijai google reviews sarakstīti
Es tikai tagad sāku pārvietot no telefona uz datoru, tad vēl jāatfiltrē un jāuploado.
Domāju taisīt savu albumu, jo gribu salikt bildēm lokācijas un pierakstīt aprakstus šur tur.
Kopējā albumā pielikšu bildes, kurās ir redzami citi cilvēki, no kopējā albuma paņemšu bildes, kurās esmu redzams es atsevišķi/mostly.
@xHorrorGirlx gan jau arī gribēs pieslīpēt savas bildes.
Pieliku 39 bildes ar citiem cilvēkiem.
Savējo albumu izfiltrēju, beigās man sanāca 290 bildes/video.
Atliek lokācijas un apraksti, bet aprakstus laikam vēlāk, jo tas prasīs daudz laika un jau ir 01:09.
Aaaand it is (mostly) done, dažām bildēm aprakstus pieliku, bet daudzām vēl kaut ko varētu piedomāt klāt.
Diemžēl video, izskatās, ir tikai 1080p kvalitātē, nez vai ir vērts Jūras Svētku video likt atsevišķi youtubē @ 4k60…