Ko Tu šodien darīji?

Tagad sēžu darbam medicīniskajai komisijai rindā uz analīzēm. I can’t stand blood taking. Žēl vācu valodas lekcijas, kuru nācās izlaist.

1 Like

Droši vari pie manis pierakstīties uz stundu :D

Es katru reizi asins analīzes laikā mēģinu noģībt. Līdz šim vēl ne reizi neesmu veiksmīgi noģībis. :D

What are you, bloodsucker?

No, seriously, what did you mean with that?

Gan jau vācu
@5umm3r , kurš līmenis?

Ziniet ko…ja AI aizies tik tālu ka lemz par to balstiesībăm es būšu pret. Ne tikai viens kompis pateica ka man ir 30 gadi, otrs domāja ka esmu plikpaurains. XD

1 Like

Vakar dzērumā 4h norunāju Vāciski. Mani saprata, un es viņus sapratu :sweat_smile: Tas laikam saucas “pa pālim viss iespējams”…officiāli, man ir dokuments A1

A, man kursabiedrs kko līdzīgu stāstīja, bet man šobrīd ir A2 un cerams būs arī nodarbības, bet vienalga vajadzētu praktizēt

Also, kein Problem. Wir kann hier auf Deutsch unterhalten :D Wie geht es dir? :relieved:

1 Like

Pamodos. Sāp mugura. Big sad

Pamodos. Sāp kakls. Dzīvoklī 18 grādi. :D

Mir geht’s gut, denke was zu machen in drei letzte Tage in Riga

In drei lezte Tagen du kannst nach ein Museum gehen , nach ein Nazionalwildpark spazietren oder deine Familie treffen :relieved:

Arī es sapratu ka ir runa par muzeju un nacionālo parku

1 Like

Pamodos. Sāp galva. Fuck.

2 Likes

Laipni lūgts sāpju brālībā.

1 Like

Group Hug GIF by HANSON

1 Like

Māsa izrādās jau nedēļu braukā bez skates :joy::joy: Un viņa jau kādas 10 reizes ir braukusi garām radariem :grimacing:
Cik viņai būs sods? :d

Visiem šodien kaut kas sāp? Man arī sāpēja galva

Pamodos. Bruh

2 Likes