Ko Tu šodien darīji?

Nu tas vb neizsauc emocijas dēļ tā, ka tu tos neheitoji

Šodien noskaidroju, ka viesnīcā, kur ar kolēģi paliksim ir bezmaksas pirts…nice

2 Likes

Šodien uzlaidīšu Bingo. Wish me luck :))

4 Likes

Neko nevinnēju! Uraaaa!! :partying_face:

Aizgāju pie senčiem patukšot “noliktavas” istabu. 3-istabu dzīvoklis, trešā istaba atvēlēta visādiem hlamiem, tai skaitā kaudzei vecu mēbeļu, kuras citi radinieki metuši pakaļ un mans sencis kkāda velna pēc hoardojis, kgan no tā nekas tālāk netika virzīts. Istaba piekrauta tik ļoti, ka knapi līdz logam var aiziet pa šauru taciņu. Saskaldīju malkā 5 vecus krēslus, pārējo sakrāmēju tik optimizēti, ka tagad puse istabas ir brīva, un otras puses čupu ar vecajām mēbelēm it kā rīt brauks pakaļ savākt, tā kā būs vēl krietni vairāk vietas.
Vienīgā škrobe par to, ka uzplēsu 3 pirkstus un uzsitu uzaci baigi tizlā veidā - skaldīju krēsla atzveltnes kāju uz pusēm, puse atleca un ar stūri tieši pa uzacs ārējo kanti, precīzi turpat, kur man 1. janvārī bija šuve :sweat_smile: Nepārsitu, bet uzpampa pamatīgi, hz vai ir vērts pie ārsta iet, droši vien, ka nē.

Turcijā biju uz kuģīša :smiling_face_with_three_hearts:

10 Likes

Autobusā drāma

Kāda krievu karena šokā ka autobuss uzdrīkstējās kavēties un tagad strīdās ar šoferi itkā korķi būtu viņa vaina

We live in society.

1 Like

Tas vēl normāli, redzēju kad sēdēja kāds vecs cilvēks un runāja pats ar sevi (ne pārāk skaļi pie tam). Viņam blakus apsēdās pāris un čalis sāka strīdēties ar to veco ar vārdiem “Ko tu ar mani runā? Es negribu ar tevi runāt”

Vajadzēja garāmejot izspļaut šo frāzi:

Es ar mammu sēdēju :rofl:

Es lidmašīnā uz zviedru zemi!

2 Likes

Tikai zini, atpakaļ reisam būs jāsamontē lidmašīna pašam.

1 Like

Welll…mans viesnīcas numurs ir mazāks nekā manas kojas XD. Turklāt…gana retro

Bet nu ir tīrs, ir duša, ir wifi

Aizgāju pastaigā pa pasta salu. Sen neesmu tik labi juties, carnivore is working. Also, man jātiek pie friziera. Gāju RIMI garām pāris meitenēm, pa ausu galam dzirdēju kā viena otrai saka: “Es tādus matus vēl nebiju redzējusi”.

1 Like

Man pēdējo reizi viesnīcā bija tik šaurs numurs, ka uz poda vajadzēja sēdēt slīpi, jo ceļi atsitās pret sienu. xD

1 Like

Atradu mazo Luffy

4 Likes

Kurā veikalā uzgāji?

Jānis Roze

Man arī šis ir kolekcijā kopā mini Zoro :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like