es savukārt parušinājos dobē un nopļāvu zālienu
Saņēmu atslēgas jaunajam dzīvoklim un krāmēju krāmus kastēs, lai var pārvākties nedēļas nogalē.
Hm, man likās, ka Krokodils nosprāga. Redz, tomēr nē.
Ir ir dzīvs.laikam remonts bij
A post was merged into an existing topic: Mazie komūnas saieti
Biju paskatīties uz plastiskām operācijām (viens priekšmets universitātē organizē). Ļoti interesanti un var uzdot jautājumus medicīnas darbiniekiem procesā. Visvairāk laikam patika atbildēt anesteziologam, jo viņam ir vismazāk ko darīt😂
Galvenais jautājums, ko tieši operēja?
boobiez
Nu…
Vienai pacientei atgrieza tauku un ādas slāņus no vēdera, otrai aizvietoja vēža dēļ pazaudētu krūti ar ciskas iekšējas daļas muskuļiem un taukiem (lai atdalīt artēriju un vēnu, ar ko savienot krūts daļā, izmantoja mikroskopu), tad dabūju pāris minūtes paskatīties uz Davinči darbību, bet pārāk vēlu atnācām, un beigās vēroju krūšu samazināšanu
Dayum! That’s a lot for one day.
Hm, kurš butu domājis. @haachikooo pa lielam bija taisnība. :D
Es būtu noģībis pirmajās minūtēs. Vien skats kur skalpelis pieskaras cilvēka miesai rada nepatīkamas sajūtas. You got bigger balls than me
pupeļi ir vispopulārākā plastiskās kirurģijas procedūra ;D
Hm, es būtu licis likmi uz seju, deguniem vai tamlidzīgi. Tām lietām lai izskatītos simetriskāk un jaunākiem. :D Pupi laikam arī makes sense. Dzīvē gan neesmu saticis nevienu, kas stāstītu, ka darijis jebkāda veida plastisko operāciju.
Tas gan, būtu pēc tam trauma saskaroties ar krūtīm.
Šodien bijām ar @Menestrels uz spiderman across the spider verse.
Filma kopumā laba, mūzikas izvēle, dizains labs.
Stāsts arī labs. Bet bija arī kaut kas varēja būt mazāk filmā. Bet ir skatāma.
Garšīgs popkorns
This shit just keeps getting better and better.
Izlēmām uzmest aci tiem beigtajiem riteņiem.
Vispirms tas jaunais (pilnīgi jauns nē, pāris reizes lietots, bet moderns.), kuram testējot pārsprāga riepa.
Izskatās, ka laikam no riepas iznākušās stieples nodarīja kaitējumu kamerai.
Nu tad nākošais tas 90’s ritenis.
Bet nu izlēmām neņemt nost riepu, gumiju un kameru, jo redz ko pamanījām.
ahhhh, kāds jēgs pagaidām ņemt un labot to riepu, ja pats ritenis ir jāsalabo, ja vispār salabojams.
Bet nu laikam jau šī iemesla dēļ riepa ir pušu. Pārlūzt, nav kas normāli tur svaru, viss svars liekas uz aizmugurējo riepu, ceļi arī daudzviet nav tie līdzenākie, tad nu riepa aiziet bojā.
Bet nu devāmies uz pilsētu iepirkties un pie reizes aizvest modernā riteņa riepu uz riteņu veikalu, lai apskata un varbūt salabo, ja var. Bet re kā, zīme pielikta “šodien slēgts” …
No mammas paziņas pa 20 eiro nopirkām riteni. Likās ka nedaudz savādāks, bet pilnīgi tāds pats kā šis mammas 90’s ritenis. Tik sēžamvieta bišķ savādāka un vēl kāda cita nianse, bet rāmis pilnīgi tas pats.
Došos uz darbu ar to … uzpumpējām, pāris dienas pastāv, riepas tukšas. Iztestēšu. Vakarā uzpumpēju, šodien pārbaudu, riepas tukšas. … fuck me
Vai tiešām kādi augstāki spēki mēģina mani piespiest pēc iespējas ātrāk nokārtot autovadītāja tiesības un iegādāties auto!?!?
Cerams ka sanāks sarunāt ar kādu kolēģi tikt uz darbu, ja nē, tad nu nāksies ar kājām soļot
Pirmajā bildē problēma ir skaidra - kamera tika iespiesta starp disku un riepu. Tam nevajadzētu notikt, ja pumpējot tiktu visu laiku regulēts, ka visās pusēs riepa ir vienlīdz dziļi diskā. Nu un, protams, kameru vispirms vajag iebāzt riepā un tikai pēc tam vilkt virsū diskam.
Nē, augstāki spēki spiež tevi iemācīties apkopt riteni!
Maybe. Bet varbūt arī, lai es iegādājos pats sev jaunu normālu piemērotu riteni, nevis citu ļautiņu lietotus riteņus.
Bet paldies par video.