Nezinu gan, nikotīns ir ļoti atkarību izraisošs. Pa savam pat leģendāri atkarību izraisošs.
Pokemon TCG new edition - Legendary addictions
̶P̶i̶k̶a̶c̶h̶u̶ Nicotine I Choose You !
Same, same. Man organismam kafeīnu baigi nevajag, vienalga no kafijas vai melnās tējas
Gotta cancer them all!
Lol mans ķermenis kofeīnu ķer tik no maté tējas, savādāk viss viens xD
Tā nu gan ir tolerance. Es pēc herbal mate redzu skaņu un dzirdu krāsu. :D
Nu tur atkarīgs, cik daudz tu liec krūzē
piedzīvoju izsmeļošu dienu, kur visiem vajag uzreiz, starp to neplānoti vizīte Milda konservu fabrikā, kur vēl lielāki audriņi kā pie pašiem. tikko vēl saņēmu ziņojumu ka rītdiena jāsāk ar izmeklējumu, kur tieši aparāts pieliets ar ūdeni.
ah, un protams, pilnai laimei nejauši maximā izgāzu paku ar olām.
Pēc trīs ilgiem gadiem man tas beidzot ir izdevies, esmu noķēris covid.
malacis
Bruh…this is emotional damage
veseļojies!
es vispār nesapratu, kas te ir rakstīts ;D “audriņi” pat izklausās pēc lamuvārda
Viegli, smagi? Oža/garša pazuda?
Nogurums, galva sāp, grūti gulēt, piecēlos pēc pusotras stundas, jo zem divām segām (viena aitas villas) auksti palika. Šodien bija gan pazemināta, gan paaugstināta temperatūra. Relatīvi viegli, jo šogad jānvārī aizgāju pēc boostera. Oža arī vēl ir.
Čoms bija uz konferenci Londonā, pēc tam galda spēles spēlējām pie manis. Abi nogāzāmies, vairāk par viņu uztraucos, jo viņš ar sievu neaizgāja pēc boostera un bērni par jaunu, lai vakcinētos.
Darbā tik excelis un datubāzes, excelis un datubāzes…
Galvenais, lai nenorauj post-covid fatigue, that one’s a bitch, takes a long time to get rid of.
Labi, ka nav sliktāk - tikai ekselis. :D
Mainamies ar darbiem?
Excel ir mans mīļumiņš - es tur varētu stundām ilgi nosēdēt. Ļoti radoša un spēcīga programma
Es ar visu dienu blenzu ekselī!
Ļoti radoša, kad jātaisa protokoli un no exceļa jāvelk ārā iepriekš samestie šifri xD