Ko Tu šodien darīji?

Ak redz no kurienes bija tā tur bilde ;D

Ne nu , kā saka, laiks mašīnu pārkrāsot :sweat_smile:

Cik tas ir naudiņās?

80, no kā 60 par darbu. tas uz aizņemtības un laika trūkuma rēķina. +20 skate.

1 Like

Uhhh, sālīti… Ir redzēts, dzirdēts, ka nomainīt nekā īpaša, nosacīto detaļu, bet tikt klāt viņai, tur jāveltī 3h izjaukšanai un tikpat salikšanai

1 Like

Sanāca būt līdzziņotājam lielās domes sēdē. Labi ka attālināti, jo no manis tur jēga nebija, jo vispār nebija jautājumi par to priekšlikumu, kur nu vēl tādu uz kuriem nevarētu pats ziņotājs atbildēt.

Toties dzirdēju kā sāka par ielu pārdēvēšanu dirsties, so that was something

3 Likes

Bieži šadiem cilvēkiem tas nozimē stradāt… not surprising.

1 Like

Salūza. Salaboju. Good enough.

3 Likes

Šodien atkal bija sēdē, mazāka meroga bet tikpat liels cirks. Biju pie zobārsta, maximā/tirgū sapirku nepieciešamo olu krāsošanai un rītdienas uzkodām, tagad vēl jāpieslēdzas darba lietām un tad vakarā uz standup

1 Like

Oļas sakrāsotas

4 Likes

Es tikai novārīju. Tā arī palika aukstā ūdens bļodā.

1 Like

Kā tu dabūji tādā marmora krāsā? :thinking:

Zini labs jautājums XD

Principā es varu atbildēt tikai 2. no apakšas kreisajā pusē jo tur es tajā marlē vietiņu sagrieztas sīpolu mizas. Pārējās vnk sanāca tādas kaut kā veiksmīgi tie nospiedumi un toņi

Apakšējās četras bija tīrā karkadē tēja, augšējās 4 karkadē tējā ar kurkumu.

2 Likes
  • pēc novārīšanas kādu stundiņu atstāju tajā šķidrumā lai krāsā ņiprāka

Paldies! Tiešām būs jāizmēģina ietīt mizas pa taisno marlē, baigi smukais tas raksts. Cerams tēja ar kaut kur vēl ir saglabājusies :thinking:

Palaidu ūdens sūkni, pa brīnumu ātri paķēra ūdeni, lai gan sākotnēji noskaņojos, kas būs vismaz 2h japatērē pielaižot. Reizēm, kad grunts ūdeņi nokritušies, tad ir pagrūti piedabūt pie dzīvības.
Samainīju bezvada austiņas, kuras kādreiz nopirku no viena darbā, pret powerbank 10000.
Malziet pa Lidl un Depo pavazājos papētot lietas, Depo sametu aptuvenās izmaksas priekš dažām lietām. Secinājums - Lidl un Depo var nopikrt olas pat bez atlaides pa 1,70-2,60 10gb XD
Gribēju gliterus nopirkt, tomēr pirkt vesalu setu dēļ 2-3 krāsām baigi negribējās.

2 Likes

Biju ciemos, pārēdos, esmu atpakaļ mājās

3 Likes

Izklausās pēc tā, kad esi pie vecammas

1 Like

Pastaigāju pa Kalnciemu- Āgenskalns - Uzvaras parks.
Biju gaidījis, ka būs vairāk pasākumi par Lieldienām, biju gatavs atdot naudu rokdarbu tirdziņos, bet nekā… pat bija padomā, ko gribēju nopirkt,
Uzvaras parkā bija šūpoles, rindas negribējās gaidīt, mazliet koncertu paklausījos un nofotografējos pie sienas ar karogu, visas bildes kā atminos būs pēc tam kolāžas veidā pie Bastejkalna, 4. maijā, varēs sevi atrast, bet pēc 3 dienām būs pieejama mapīte kur var atrast sevi.
Ak jā vēl 2 partijas vervēja sev balsis lkm, nezinu, mani neizķēra - Progresīvie bija un vēl kaut kādi lkm vai tie pašim tur pat pie uzvaras parka “ieejas” no Virši puses.

Nu un nolēmu izvilkt savu veco velo pēdu pēc aptuveni 3-4gadu nelietošanas, netīrs, noputējis, vismaz nomazgāju un noskaloju vairumā, būtu jāizjauc vismaz klaņu daļa, ko iesāku un viss kārtīgi jāiztīra un saeļļot. Rumbas noteikti neaiztikšu vēl, un sēdekli jānomaina, šis jau sāk pa šuvēm. Un palielam tuvākā nākotnē būtu vēlams ātruma pārslēdzējus nomainīt, jo tie jūtami sāk jau atmirt.
Šoreiz ir doma pašam visu mēģināt, redzēs kā ies… :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Likes

Good luck bro, riteņi sķiet vienkārši līdz jasāk ko darīt. Tad suprise mothafucka. Izklausas nekas traks, tad ir ok. Atceros kad mainiju ķēdi, bet man vecmodīga. Nozimē nav nekādu master linku, kas atvliegotu dzīvi. Visuma forši ņemties ar riteņiem, līdz momentam kad vairs nav forši…

3 Likes

Neceru, ka būs viegli, piemēram uzzināju, lai noņemtu klaņus vajag speciālu štrumentu, jau sen gribēju paņemties, izdomāju, kpc ne, mini projekts, vismaz profilakses tīrības nolūkos.
Ir lietas pie kurām protams diez vai ķeršos, tīri izmaksu ziņā, cita lieta nopirkt tur speciālu uzgriezni pa 5eur, bet ja tur kas speciāls pa 20, diez vai būs griba.
No mehāniskā viedokļa, teorētiski es saprotu , kas ir kas, man nereti ir jautājums kā dabūt vaļā, kas nepieciešams tam, kādas smērvielas un galvenais visu salikt atpakaļ , lai nekas nepaliek pāri. XD

Bet paldies par iedvesmu XD

ja tas ar piemēram lai ķedi noņemtu pareizi vajag instrumentu kas izspiež pinu arā no ķēdes. Man tāda nebija un ķēdi negrasijos atsāt vai izmantot. Es paņemu savu multi tool un parzarģēju to vietu kur metāls viss planāks. A izradijās jaunajai ķēdei ar nebija master link nu tad nakās pašam taisīt special tools. Uz metāla plates piemetināja divus uzgriežnus un ar skruvi iespiež vai izspiež to pinu kas satur ķēdi kopā. Visiem mehaniķiem butība, ja nav spiecial toolu nākas taisīt savu “special” toolu :joy:
Šads produkts paštaisīts special tool :joy::

4 Likes