Ko Tu šodien darīji?

no bueno.
Rimčiks, Maxima, Mego, Forevers, Melnais Barons un vēl viens gaļas veikalinš tukši

1 Like

damn,

un better luck next time :muscle:

bet vsp nesen medīju liellopa malto gaļu, Foreverā man teica, ka tgd liellopu deficīts, so myb ar to saistīts

3 Likes

Nebaidās tauta, es vienu diemžēl aizlaidu gaļā, aknas būs! ( bet tikai bio :^))
Bet ja viņiem trūkst liellopu tad nav brīnums kāpēc gaļai cenas debesīs, nez vai tas dēļ mutes un nagu sērgas ārzemēs, vai dēļ tā ka piena cena beidzot atguvās un lielais slaucamo govju genocīds beidzās

4 Likes

Nu ko koļēģi, drīz vien labaratorijās audzētu un printētu gaļiņu varēsim košļāt, tāda vien sajūta, lasot te stāstus :joy:

Bet cik nu esmu arī piefiksējis, nereti, kad pazūd uz ilgāku laiciņu un parādās, klāt jau ir interesantāka cena ar.

2 Likes

Nocirpu matus, aizgāju peldēt un tad pievienojos D&D sesijai. Senshi šoreiz izpalika - bet tas nekas, domāju alternatīvu - par Laios (muscle). Mums vadītājs bija ar pieredzīti un viss gāja diezgan raiti uz priekšu, bet bija brīži, kad mans domājamais nestrādāja pārāk labi :sweat_smile: Vai arī man nebija tik labi “skills” pāris vietām - bet savus pāris augstos ciparus dabūju.

Mums bija kampaņa uz vilciena - kur pēc pasūtījuma bija jānolaupa viena īpaša burciņa. Rūķi bija apsargi, tad tur bij augstmaņi utt. Spēles sākumā mums bija mūsu ekipējums, kuru tad vajadzēja vienai komandas daļai nozagt no aizmugures. Kad “ģērbos”, mums uzbruka apsargi rūķi un man bija jābēg - nepaspēju uzlikt visu virsū un man nebija bikses. Otru spēles daļu pavadīju puspliks, cīkstoties ar rūķiem eļļā uz vilciena jumta :joy: Bij jautri.

9 Likes

Oh my

6 Likes

Beigās cik ilgi spēlēji?

1 Like

Pamodos, padomāju - nē gribu pagulēt.
Pamodos. Piecēlos. Iepazinos ar DaVinci Resolve. Iesāpējās galva. Sāku seriālu skatīties, paralēli šahu kapāju. Izdomāju Instagramā ieiet - gandrīz stundu nomocījos, lai divus kontus varētu savstarpēji pārslēgt, visu laiku meta ārā no kāda.
Turpināju lēnām savus 2 mini projektus - “figūriņu” restaurāciju. Pagaidām nezinu, kas sanāks.

2 Likes

No 15 līdz 19

Kā šis izpaužās? Par kurām figūriņām iet runa?

Whats Up Nod GIF by WWE

Baseinā vai jau sezonu atklāji ūdentilpnē?

2 Likes

Baseinā - sezonu gan negribēju atklāt :D Par agru

1 Like

Tehniski viena ir eglīšu mantiņa. Otra ir pūķa figūŗiņa, kuru nopirku pirms daudziem gadiem UniCon.

Abas ir cietušas. Pirmā - minčīi nolēma, ka labāk viņa izskatīsies uz grīdas, savukārt pūķis neveiksmīgi nolidoja uz grīdu, apsitot asti un ragus.

Pie rezes ir pamats pamēģināt nopirkto bormašīnīti no Temu, vairāk praksē. Un mazliet greizserdīgi skatos uz Lidl variantu, kurš izskātās krienti pateicīgāks.

2 Likes

jūtu līdzi. man ļoti ātri pazuda entuziasms.

2 Likes

Man kādreiz tā pat bija ar Vegas, kas sāku iepazīt, neko nesapratu, tagad ar neko nesaprotu, bet ja vajag kaut ko, tas ir mans main.

Šorīt piedzīvoju vissliktāko iespējamo kombināciju aizguļoties.
Ārā bieza ūdens-ledus kristālu migla. Redzamība vietām zem 20m un tai nosēžotes uz visām auto virsmām ir izveidojusies uzstājīga ledus kārtiņa.
Un tieši ar ledu cīnoties jau ienāca pirmais izsaukums…

5 Likes

Tas maģiskais brīdis kad taisi no blankas pavadzīmi un ievēro, ka “viens cents” ir uzrakstīts kā “veins cents”, un tu to blanku lieto jau no 23. gada

6 Likes

Nē nu, Latgalē izietu cauri. :D

3 Likes

Šodien bijām uz veikalu, nopirkām vannasistbai slēdzenīti, braucām no sākuma uz KSenukai, atradām derīgu iekšiņu, bet slēdzenītes pašas nebija kādu vajag, bet nepirkām, padomāja, ka varbūt depo viss būs, aizbraucām uz depo, iekšiņu tur bebija, bet slēdzenīte gan, tad aizlaidām atpakaļ uz KSenukai nopirkt iekšējo daļu, pēc tam aizlaidām ar pazīstamu digeru kompāniju uz pamestu ēku, bija forši, vakarā atbraucot mājās Mi ļoti mocījās ar slēdzenes ielikšanu durvīs, bet galu galā izdevās un uzzīmēja man skici, kā jāizskatās manai cozy geimerzonai

2 Likes

Fuj diena bija.

Visu dienu lauzījām galvas ap vienu niķīgu aparātu kuram bija nekoherentas shēmas un uzvilkušies operatori

Pa dārgo sataisīju volvo bremzes un izgāju skati pedējā slimības lapas stundā.
Un teju 10 minūtes vēlāk mani gandrīz sabuktēja mopēdauto…

5 Likes