Ko Tu šodien darīji?

Pamodos, izgāju ārā, pretī vārtiem random onkulis rēja uz suni.

Interesanti diena iesākās

6 Likes

Es būtu gaidījis pretēju situāciju, bet nu ok. :D

1 Like

Bikiņ pačolēju vietējā tūristu veicī un paķēra moduļsomiņu lādētājiem/powerbankām u.c. (algas diena :sweat_smile: )

5 Likes

somiņa somiņai? somiņception? ;D

2 Likes

Just you wait.
Drīz būšu mājās un man būs laiks darīt muļķības kāmēr vārīsies kartupeļi

3 Likes

Vakar bija algas diena, un nodokļi ienāca, nu ko jāpasūta smukus zābaciņus un apakššortus :grin: vakar ieķēru sev USB hub un noskatīju kur lētākas manas mīľās bezvadu austiņas, lai zinātu, kur iet, kad šitās lētās salūzīs xD

2 Likes

Izskatās, ka tavai somai. būtu bijis mazāku somiņu metums. :D

2 Likes

Kāpēc tu tā prognozē, ka točna salūzīs?

Same energy

4 Likes

Še, tev, somiņcepcija

@Shitbird
Nu jau būs šī enerģija

9 Likes

Nu viņas ir lētas bērnu pa 15€, viņas jau no paša sākuma krakšķ :sweat_smile: like es zinu, ka kaut kad būs moments, ka vai nu pārstās slēgties, vai fiziski redzami salūzīs

1 Like

Turpinājums šim. Braucu mājās un visu ceļu pa visu salonu turpu šurpu ripoja tukša vīna pudele. Pudeles īpašnieks pats bija izrubijies

4 Likes

Vajadzēja pacelt un iedot atpakaļ rokās - vai iebāzt kabatā :smiley:

Kādas ir iespējas ka Itella kurjers tomēr uzradīsies 10:30 vakarā, ja piegādes laiks bija norādīts līdz 21:50? :thinking:

1 Like

atnāks tev ziņa “neizdevās Jūs sastapt piegādes adresē, atkārtota piegāde tiks veikta nākamajā darba dienā” ;DD

Paldies! DPD/Venipak parasti pazvana ja nepaspēj, no šitā ne ziņas ne miņas, sāku domāt vai man līdz pusnaktij gaidīt :sweat_smile:

Mani atkal bezgalīgi besī, ka DHL (un DPD arī, man liekas) neinformē laicīgi, kad notiks piegāde - kkur 8-9 no rīta atnāk e-pasts, 10 no rīta jau zvana kurjers, un ja es neesmu iepriekš sekojis package tracking un nezinu, ka tajā dienā būs piegāde, tad man telefonam skaņa ir izslēgta (jo tik agri es tipiski vēl guļu) un es palaižu garām.
Kāpēc ir tik grūti iepriekšējā dienā atsūtīt e-pastu vai īsziņu…?

Pārkāpu pāri sev, bet arī ne līdz galam. Pusbeigtajam pixel uzsūtīju lēto ķīnas displeju un pārējos sīkumus.

Tagad lauzu galvu vai 140 eur pārmaksa ir oriģināla displeja vērta. (60Hz klons 40€, OEM 180€) Vismaz ir Amoled

Laiks rādīs.

2 Likes

Vai tik tas klons nav parastais LED? OLED viss ekrāns nespīd, baču taupa.

Būs, kas būs. Labāk LCD vai kas atnāks nekā defetīvs vai saskrāpēts OEM ja ir runa par budžetēšanu.

1 Like