Ko Tu šodien darīji?

man pie omītes dārzs tagad ir ezers, kanalizācija pārplūdusi, 3 koki nogāzušies (2 plūmes un alksnis), bet tā visi veseli un pie vietas

1 Like

Es jau kādas 6 stundas žūstu kopš ārā iziešanas. :joy:

1 Like

Aizgāju pie alergologa saņemt otro poti pret putekļu ērcītēm - “tehnisku iemeslu dēļ slēgts”.
Aizgāju uz tuvāko pakomātu pēc vienas FreshHoods pakas.
Aizgāju uz Molu pēc paikas, pa ceļam nofočēju 4 nokritušus kokus un vienu interesantu video, kā milzu peļķe taisa virpuli, notekot notekcaurulē.

2 Likes

Tādas ir pieejamas? :hushed:

Nezinu, manuprāt vētra bija overhyped, ar viso to ka pie ganībju dambja dzīvoju

Yep.
Reizi mēnesī 3-5 gadi jāpotējas, atkarībā no tā, cik smaga alerģija, man it kā skaitās ne tik smaga, tāpēc 3 gadi.

1 Like

Nu, pilsētas centrā tā varētu padomāt, man pie mājām arī nekā tāda nebija, tikai stiprs lietus un vējš, bet baigie postījumi it kā tuvumā nebija, atsevišķi zari. Bet es jau iemetu bildes, kur bija samērā netālu no mājām apgāzušies pamatīgi koki, tai skaitā viens pavisam gar mājas sienu noberzies, liels bērzs. Es varu iedomāties, ka, dzīvojot mazākā koka mājā un dzirdot visu to zvēģelēšanu, nebūtu baigi omulīgi, it īpaši, ja blakus mājai nogāztos liels koks un pa ceļam nogrābstītos gar logiem.

Bet vispār, paskaties jebkurās ziņās vai fotogrāfu profilos, kas darās/darījās, un sapratīsi, ka bija pamatīga vētra.

Izklapējos “ekskluzīvā” iespējà jaunā laukumā aizbraukt, un pietam vēl ļoti tuvu. Par cik nav līdz galam iekārtots vairumā vietu bija grūti redzēt, kur nu izšaut tos kas pretī ar lukturi stāv.
Protams airsofta klasika: pirkstiņ’ sišana.

4 Likes

Wow, mana telefona skaņas poga nogļučīja

1 Like

Šodien atnāca kosplejs, kas pirms 2 nedēļām tika pasūtīts :face_holding_back_tears:

2 Likes

Jap. To sauc par imūnterapiju. Es to sākšu kaut kur mēneša beigās pret ziedputekšņiem.

2 Likes

Beidzot saņēmos datoru uzlabotu, no R5 3600 uz R7 7700 aizgāju, tagad tikai ramu gaidu kad atnāks, pagaidām 8gb

6 Likes

Why the zip ties? afraid it’s gonna lift off? :rofl:

Tā no rūpnīcas nāca, tagad jau ieliku kastē :D, šis bija tikai testam

1 Like

Bija tik fucked up murgs, ka es manuprāt mēģināsu kā short story to uzrakstīt

2 Likes

Mazs briesmonis veica mīlestības uzbrukumu pie atkritumu tvertnēm :rofl::rofl:

9 Likes
  1. sakārtoju filmu galeriju kāmēr kačājās oriģinālais Ghost in the shell
  2. uzdūros gifiem no online saspēlēm, tāds dopamīna vilnis skatoties, pietrūkst ļoti viņas, bet tomēr vasara, visi aizņemti.
  3. kaut kas starp lejupielādēm man atgādināja kaut ko svarīgu! @Komanda , būtu īstais brīdis sarosīties uz '25 gada kalendāru
3 Likes

5 posts were merged into an existing topic: AF kalendāra collab

Aiz gara laika uzklapēju mazu “ne galīgi sūdīgu, ne galīgi koherentu” montāžiņu :sweat_smile:

2 Likes

Šodien pabeidzu dāvanas projektiņu. Par cik ļoti sen nebiju kustinājis telpisko kreatīvo pusi gāja ļoti lēni, bet vismaz rezultāts šķiet “passable”

10 Likes