Oh god, klienti, kas maina visu laiku prasības, ir the absolute worst. Never again.
Skatos
@ Forum Cinemas.
Great acting, but pretty gay.
Update: noskatījos, tiešām kolosāls teātris.
Pamēģināju no polimermāla savam jaunajam projektam seju uztaisīt.
Damn, absolūti neesmu pieradis pie tāda materiāla. Viņš ir tik sasodīti lipīgs salīdzinot ar plastiku.
Beigās nekas prātīgs arī nesanāca laigam kādas 4h nomuļājos. Man tik sanāk to mapetu pensionāru sejas, lai kā es censtos seduktīvu venēcijas karnevāla iedvesmotu seju dabūt.
Kādam nemētājas androgēna paskata galva ap 2cm garumā? XD
Oo jā - polimērmāls ir viens specifisks materiāls. Lai ar to labāk darbotos, tas pa reizēm ir jāpasaldē (piemēram, uztaisi sejas pamatni), tad pieliec pārējo (uzacis, acis, degunu, lūpas) un tad ieliec saldētavā uz 10-15 min. Pirms tiek mests cepenē.
Kādu tipa seju Tu centies izveidot?
Oof! Šis varētu būt bikītiņ sarežģīta. Vai Tev varbūt ir kāda seja, kas varētu kalpot par pamatu? Kaut vai tas koka manekens? Jo tad vari uzlikt uz tā, likt pārējo virsū un tad likt saldētavā (jo uzmanies - saldētavā tas kļūst cietāks, tādēļ īsti vairs locīt nesanāks). To var darīt, kad zini, ka detaļas ir.
Es pats arī tuvākajās dienās centīšos ar polimērmālu + nesen nopirku 3D pildspalvu. Iedomājos, ka kontūras varētu ar to zīmēt
Nop. vien aptuvena ideja galvā kā vajadzētu izskatīties XD. Pēc idejas, man jau seju vien vajag, jo galvas aizmuguri tāpat mehānisku taisīšu
anyhow, uz deadpool&wolverine kāds šodien ies?
Easy report programmu no kolēģes datora uz savējo veiksmīgi pārnesu, nodevu doķus arhīvā, tagad jau otro h vecrīgā peros kopā ar kaimiņu dep pa zemes sarakstiem.netipiski produktīvs diena jūlijan
Iešu, 21:00.
5:20 pamodos ar sāpošu sānu pie vēdera ķipa, stundu mocījos, izsaucu ātros, tagad Gaiļezerā uz pārbaudēm, daudzas neko neparādīja, gaidu pa ginekoloğiju rezultātus un tad jau redzēs ko tālāk
Sūtīja mājup, zarnu kaut kāda figņiņa, mazliet saudzīgs režīms, un viss būs ok
Biju uz austrumu klīniku māti apciemot un lasāmvielu un saldumus pēc piepeasījuma savest
Kā pati izteicās - jūtas kā kiborgs, visādas trubas un burkas piekabinātas. Joprojām low energy un viss sāp, bet vismaz pietiek spēka iziet ārā biki pasēdēt( un paburkšķēt cik pretīgu ēdienu šiem dod)
Nejauši nometu (vidēji) lielu Japāņu virtuves nazi uz kājas pirksta. Lots of bleeding, bet kauls laikam apstādināja. Rīt jāchillo, kamēr savilksies.
Pirms tam biju uz spēļu vakaru, novadīju piecu spēlētāju Lords of Waterdeep.
Pēc lielās pļaušanas mājupceļā uztaisīju lociņu līdz jūrai. Atpakaļceļā mistera bremzes un bagāžnieka laizītāja duo spēlēja manus nervus pēdējos 20km
Murderer!!!
Nabaga zāle, ko tā tev nodarīja?
Acīmredzot kaut ko, par cik biju iemetis nepareizajā kategorijā.
Sēžu Stradiņos, notiek “aizsardzības sistēmas pārbaude”. Sirēnas, paziņojumi. Interesanti!
Angļu valodā baigi švaki runā, teksts kkāds līks…
Sēžu te jau ~35 minūtes, esmu vienīgais rindā, bet neviens nesauc. Tā procedūra, kuru man vajag, aizņem labi ja 20 minūtes… Tādas aizdomas, ka kabinetā neviena nav.
Stradiņos man liekas bieži ir baigi ilgi jāgaida. Vakar stundu nosēdēju līdz pieņēma. Viena dāma pat palūdza lai viņu palaiž ārpus kārtas jo savādāk viņai bija jābrauc atpakaļ uz darbu bet viņa par vizīti jau samaksājusi.