No malas jau nekas, bet divi lieli gaidīti mūziķi neieradās un tauta ir ļoti neapmierināta
tikko ielaidos diskusijā par interneta ātrumiem un sev par pārsteigumu atklāju ka mūsu bijušajai kolonijai, Tobago, ir augstāks mediānas ātrums nekā mums pašiem.
Biju veikalā, skatos aukšējā premiālajā plauktā ir dārgi sarkani āboli, apakšējā plauktā parastie lētie sarkanie āboli. Dārgajiem virsū uzlīmētas uzlīmītes, lētajiem nav. Zinātnes vārdā noņēmu uzlīmīti un dārgo ābolu veiksmīgi pie kases nosvēra kā lēto. Nez vai es tagad esmu gangsteris, bet man ir lēts ābols. ![]()
Viss, rīt VIDs, KNABs un PVD un Rinkēvičš klauvēs pie durvīm
Kaut kā pēdējā laikā es sāku pārāk daudz dzīvniekus redzēt savās mājās, jau 2 nedēļas pūču mamma ar 2 bērniem tusējas pa naktīm pie mums, un katru reizi tuvāk un tuvāk pie mums tusējas ka pat sākam jokot ka laiks barot pūces lol, liels zalktis vienu momentu tusējās pa pagalmu, it kā aizdziām prom jo vairs neesmu manījusi. Vīrs jau sikspārņus redz lidojam, bet pie mums pagrabā kāds 1 vai 2 guļ pa zienu tikai pagājušajā gadā neviena nebja, nu stirnas un zaķi ir standartā. Vienu dienu par vārnu atradām zemē, nevarēja palidot pabarojām un padzirdījām, no rīta aizlidoja bet pēc tam vienu momentu katru reizi kad gāju ārā varēja dzirdēt kā vārnas ķērc un nosoda tevi :D
Nebūs, es jau apēdu pierādījumus.
Kek, dzīvnieki instikti zin kur cilvēks tur ēdamais. Laukos stirnas lapsas klasika pat baloži redzēti. Kā saka vietējais zoo, man neitrāli pret dzivniekiem. Galvenais lai liek mierā mani, tad viss ok.
Nu tas jā, bet pa visiem gadiem pirmo reizi šeit zoodārzs uzrādījās :D Jo parasti meža zvēri netusējās pa pagalmu :D
Ķedes reakcija, galvenais lai vilki neuzrodas.
Tādēļ jau baru ar vārnām sauc par “murder of crows” / vai “mob”, vai “parliament” 
 Feini putni
Un lāči, abi būtu ļoti nevēlami ciemiņi :D
Lāči tak vairāk Vidzemē tusē nevis tavā galā
Rudenī, autobusā sēdēju un klausījos kā tantiņas aprunā vietējo lāci ka šis prasa ēst visiem garāmejošajiem pa mežu. Un tad es sāku mīzt ka tik tas vietējais lācis neatcelkas šurp :D Bet tad es sāku retāk braukt ar autobusu un par lāci vairs nedzirdu :D
Nav vēlmes pārbaudīt vai tantiņas meloja :D
disney princess vibes ;D
Nu jau lāči apdzīvojuši visu latgali un pat zemgalē līdz vecumniekiem atnākuši ![]()
Cīnos visu dienu ar jaunā projekta staging datubāzi.
Čalis, kurš to projektu iesāka, neturēja ne kodu, ne datubāzi up to date ar izmaiņām base projektā, tai skaitā datubāzes izmaiņām, un pat nebija saštellējis normālu apdeita procesu pie jebkādām izmaiņām. Izskatās, ka viņš old-school stilā tupa kopēja failus no sava datora uz serveri, jo lai gan git repo tur bija, bija kaudze ar izmainītiem failiem; tāpat ar roku veica jebkādas izmaiņas staging datubāzē (db migrācijas netika izpildītas caur Doctrine). Viss slikti…
Entās stundas noķēpājos, līdz dabūju pie dziesmas gandrīz visu, tagad tikai memcached atsakās sadarboties nesaprotamu iemeslu dēļ - pārlūkā viss notiek, vienojas klāt, bet CLI nē. Konfigurācija tā pati. Matus var izraut.
tā pat man arī patrāpījas lasīt sūdus aiz citiem… un sevis.
super intensīva diena sanāca, visas 12 stundas nāca izsaukumi viens pēc otra, un ķirsītis: strādnieki ar tehniku uzrāva mums vadības kabeli uzrokot žņaugu kurš nebija pietiekami savilkts smh (novembrī jau vienreiz raka lai to žņaugu uzstādītu)
Arī pankūku džeki nepaklausīja lai noliek izdegušo līniju mierā, muca ceļot nost vēl nebija atdzisusi, bija pie 90 grādus karsta. Laimīgā (viņiem nelaimīgā) kārtā noķēru mehus mājupceļā no siera ceha un pasaucu palīgā tos bēdīgos 50kg karstā čuguna nocelt lejā no statīva.
un otrs ķirsītis: atnākot mājās cerot uzsildīt vakardienas kartupeļu biezputru atklāju ka tā dienas siltumā saskābusi…
Pievienojies tēmai…mums tilts mārupītes mežaparkā ņēmis un pārlūzis. Tilts kur ir lopiskā velo satiksme, un kas ir daļa no zaļā veloceliņa. Jqu ir uzcelts raksts par domes nolaidību, jo izrādās info mežiem par slikto tehnisko stāvokli tiks dots praktiski pirms mēneša, bet pie mums tas atnāca dažas dienas pirms pārlūšanas- kad realais stāvoklis neatbilda vsirs bildēm. Priekšnieki grib lai pēc pāris dienām ir jau viss kārtībā, mēs drudžaini meklejam plānus( paldies dievam atradām jo to veloceļu uzblieza nelegāli un varējabūtbaigais čakars )tam tiltam un kur raut finansējumu, jo tur nav tik lēti. Jātaisa tāmēšana, iepirkums, projektēšana. Pašlaik fiksi noorganizējām velo plūsmas novirzīšanu.
Tēma: dzīve ir sarežģīta, jo tā grib. Jo tāda kartība, vecāks kļūstot saproti dzivot vienkārši ir kļuvusi par mākslu. Pasaule tik griežās uz priekšu ar lieliem tempiem, kamēr Disbalance aug starp third world country un first world country.
Man iet līdzīgi, bet klienta prasību maiņu dēļ. Visu laiku virziens mainās, lieku ielāpus pa virsu citiem ielāpiem līdz attopos izstrādātāju ellē.