Pirmo reizi tiko polaroid fotogrāfijā - tiesa gan kā kopbildē. Atklāti sakot, tiem foto ir tāds viegli retro krimināls paskats. Un redzēt kā tā bilde lēnām attīstās, tas ir tik maģiski
vispār būtu interesanti no kāda mītiņa tādus foto sataisīt. Tikai baigi dārgais prieks cik sapratu no kolēģes
nosiekalojos gar video, kur cepj bulkas (bagels, hz kā latviski) un sadomāju pierakstīt recepti kādai nezināmai dienai nākotnē. Visi recepšu saiti ir super izvairīgi dot tiešus lielumus un paslēpj visu lielā teksta blāķī. Pieņemu viņi mēģina paraut divus putnus ar vienu akmeni: noturēt apmeklētāju ilgāk un izvairīties no AI ķemmēšanas. Man gan tas šķiet bezgalīgi kaitinoši… vēl arvien recepšu grāmatiņā lapa tukša.
Nesen parādījās kāre sākt kolekcionēt dažādus gaming handheld devices un nedaudz paķimerēties ar shell swapiem un vispārēju atjaunošanu. Tad nu šodien tā kārtīgi saņēmos un pasūtīju PSP un Nintendo DS Lite.
Tagad jāgaida, kad atnāks, lai novērtētu situāciju un tad jāsāk meklēt kvalitatīvi replacement shell un pārējie pričendāļi
Tas būtu tik kruti, ja varētu uz kādu, teiksim februāra mītiņu paņemt viņu līdzi. Varētu vispār tematisko, retro kriminālo, ķip zelta ķēdes, ādas jakas utt
Xbox knotrolieri laikam šajā paaudzē ir īpaši draņķīgi ar driftu, bet jā labi, ka tie komponenti priekš stickiem ir tik lēti.
Es pats ar samērā nesen tik uzzināju par hall-effect. Gribēju priekš Steam Deck kaut kad mēģināt, bet tam vēl viss kārtībā, tad tagad būs iegansts paprovēt uz xbox. Tīri teorētiski, jeb kā tiek reklamēts, viņiem nebūtu jābūt iespēja izveidoties driftam, jo tiek izmantoti magnēti. Ir gan tur savi drawbacks, bet nu redzēsim
Stick drift ir tas, ka ķipa kontroliera sticks ķipa visulaiku uz vienu pusi velk? Man bija tāda problēma es ieeju spēlē un darīju, ko gribu, visu laiku uz vienu pusi skrien un neko normāli nevar izdarīt, cilvēks pie kā pirku citu kontrolieri par piečuku man sačinīja :D
Man tāda problēma bija pavisam jaunam Xbox Elite Series 2 kontrolierim.
Nopirku kontrolieri, palaidu Nioh 2, un jau pašā spēles sākumā, tutoriālī, driftoja pa labi, maita.
Kaut kā bik pakustinot pa kreisi, drifts pārgāja, bet nekonsistenti. 50% of the time, it works every time.
Atceros kā sākumā, kad switch iznāca daudzi sūdzējās par stick drift. Pašam ar pēc kāda gada sākumā viens joycons sāka driftot un vēlāk otrs, bet tur replacements ir relatīvi vieglāks.
Bet nu tagad palasoties izrādās, ka Xboxam tā ir vēl izteiktāka problēma tāpēc pagaidām nevaru īsti attaisnot cenu par kādu iet elite kontrolieri, ja nav garantija, ka pēc kāda laika nebūs jāplēš vaļā lai labotu to, ko MS nav bijuši pietiekami apķērīgi, lai paši novērstu