Ko Tu šodien darīji?

Eeeeeev :( Why me no call :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:
Summer triggered

Par ko , dzīvokli vai baldurs gate XD

Kādam tak jāseko līdzi Asteriona šķīstībai. xD

Piedod :pleading_face:
Es nezināju, ka viņš tā pēkšņi man sāks teikt visu, es pilnīgi nošokējos no visa :rofl: :sweat_smile:

Nu neee, es par dzīvokli :pleading_face::pleading_face::pleading_face:
Es būtu sev pienam un baltmaizei nopelnījusi :smiling_face_with_tear:

Nu draugs dzīvokli pats lemj :sweat_smile:

Pajautā, vai viņš vēl meklē vai arī ir 100% izlēmis kādu konkrēti.
Es varu palīdzēt ar doķiem, notāriem, vērtējumu :grin: A un man viena banka ir partneris, varu atlaides dabūt ;)
Vēl varam izskatīt dzīvokļa pazemes ūdeņus, lai neiegrābjas kādās tiesās, parādos vai “sarkanajās zonās”

Par to dzīvokli viss jau noskaidrots, vakar pie notāra uz konsultāciju bijām, otrdien jau pirks, viss par un ap ir aprunāts, uzzināts :sweat_smile:
Un pats dzīvoklis ir specprojekta ēkā, bet dzīvoklis kapitāli ir jāremontē, pašlaik trash stāvoklis :sweat_smile:

Bet vai viņš to dzīvokli remontēs ar’ kapitāli, jeb tikai “jevro”?

Damn… Astorians izjauc kārtējās attiecības :cry: :cry: :cry:

1 Like

Kapitāli, jo citādi nevar

1 Like

Why that? :sweat_smile:

<Dabuji Romance ar Astorian
<Draugs uzreiz pērk dzīvokli
:thinking: :thinking: :thinking:

Dzīvokli jau meklējām mēnesi, beidzot pērk

it was a joke :dizzy_face:

Aizgāju uz Sportland, nopirku pārgājieniem mugursomu, un pie reizes atradu arī feinus, plānus, bet šķietami ūdensnecaurlaidīgus cimdus, kuri pie tam vēl strādā ar telefona ekrānu.
They also fit like a glove :wink:

1 Like

Es esmu tik nenormāli apvainojusies :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face:

You’ll live.

Piedod :pleading_face:

pat ja izlīdu no gultas visai vēlu sanāca negaidīti rosīga diena.
Paķēru divus kreklus formālam vakaram, nopirku un aizvedu barību un mantiņas uz patversmi. Tur arī mazliet pačaloju ar darbiniecēm par to kā iet kaķa māsām, nejauši atgādināju, ka vienas saimniece ir aizņēmusies “konteineru” (krātiņu?) un nav atgriezusi?!
Iegāju LMT lūkot kas notiek ar jocīgajiem rēķiniem, un uzzināju ka pēc noklusējuma mājas internets pāriet uz beztermiņa likmi līgumam beidzoties. Vismaz no tā labums ir, ka varēju iemainīt rūteri uz 5G bez piemaksas, kaut gan stipri ievērojams ātrumā uzlabojums nav redzams.

2 Likes