Ko Tu šodien darīji?

Atceros kā sākumā, kad switch iznāca daudzi sūdzējās par stick drift. Pašam ar pēc kāda gada sākumā viens joycons sāka driftot un vēlāk otrs, bet tur replacements ir relatīvi vieglāks.

Bet nu tagad palasoties izrādās, ka Xboxam tā ir vēl izteiktāka problēma tāpēc pagaidām nevaru īsti attaisnot cenu par kādu iet elite kontrolieri, ja nav garantija, ka pēc kāda laika nebūs jāplēš vaļā lai labotu to, ko MS nav bijuši pietiekami apķērīgi, lai paši novērstu

1 Like

Aizgāju šodien uztaisīt datortomogrāfiju, pēc tam uz DEPO vienu sīkumu nopirkt laukiem, un aiznesu salauzto Glorious peli uz garantijas remontu.

Grīziņkalna otra puse:

Pēc tam atpakaļceļā iegāju remontā apjautāties par māsīcas iPhone, kuru tur biju nodevis labot. Tur, izrādās, viss ir slikti. Sākumā it kā sūdzības bija tikai par kamerām un wifi/bluetooth.Tagad atklājās, ka tas lauku “meistars” ir karsējis telefonu ar visu plati, kad ņēma nost to saplēsto aizmugurējo stiklu, un tur ir redzami karstuma bojājumi zem mikroskopa, kā arī kaut kādos momentos plate pazaudē strāvu. Tikai es nesapratu līdz galam, vai tie ir mikro strāvas pārtrūkumi, jeb tā pavisam, bet cik es sapratu, tad ne pavisam, t.i. par shutdown viņš neko neteica. Tam pa virsu, kameras modulis tomēr ir sačakarēts, problēma nebija kontaktos, un viena no wifi/bluetooth antenām ir beigta, un ar vienu no divām antenām telefons vnk neķer signālu. Visjaukākais, ka, lai salabotu kameru, kura ir visejošākā prece, būs jāķer uz veiksmi tirgū, bet vismaz antenu viņš var dabūt no viena donortelefona caur paziņu. Ar mātesplati neko īsti nevar izdarīt, viņš teica, ka var mēģināt pārlodēt bojātās dzīslas, bet nav garantijas, ka tas palīdzēs.

Tas viss remonts pašlaik aptuveni varētu izmaksāt 200-300€, ja es piekritīšu to darīt…

Pagaidām izskatās, ka vissakarīgākais variants būs ņemt citu lietotu iPhone vietā un pārnest visus datus no šī FUBAR uz to citu, normālo, jo šim tā sapistā mātesplate var jebkurā brīdī atdot galus pavisam, nav nekādu garantiju. Viņam tur uz vietas ir viens 12 Pro, kuru viņš plāno tirgot par 300€ (pieļauju iespēju, ka to viņš tā filigrāni piespēlēja kā ideju), attiecīgi es skatos uz to kā visnormālāko variantu. Tad viņam tur uz vietas būtu iespējams to FUBAR telefonu pielabot līdz puslīdz ejošam stāvoklim un atdot paziņam no lombarda par kkādām naudām, vismaz kaut ko atpelnīt, nebūtu total loss.

MORAL OF THE STORY: DON’T FUCKING BREAK YOUR IPHONES PEOPLE!!! THEY ARE GODDAMN AWFUL FOR REPAIRING!

2 Likes

Interese pēc pamēģināju izmantot sasmalcinātus čipsus rīvmaizes vietā vistas gabaliņiem. Kā ideja strādā, bet pie izpildījuma vēl jāpiestrādā, galīgi neturējās klāt filejas gabaliem cepšanas gaitā

“ayo dawg, I heard you like fried food, so I fried your food covered in fried food”

Tikmēr es uzvārīju mac’n’cheese lai secinātu ka rīvētais parmezāns ir uzaudzējis sēņu koloniju. Tā pat kāmēr gatavoju izdzēru paku kefīra un nomācu apetīti pavisam.

28 posts were split to a new topic: Hipotētiskās romantikas teorija

Izklausās, ka šodiena nav ēst gatavošanas diena.
Izdomāju taisīt kotletītes, bet sautēt kokosriekstu pienā. Kotletes sanāca whack un vakardienas salāti jau paspēja sabojāties, ko konstatēju tikai pēc uzkraušanas uz savas kartupeļu putras :face_exhaling:

Šitās puķu lampiņas ir vienk amazing 🩷

8 Likes

Tev jau tā tur maz vietas, kur šito plāno bāzt

2 Likes

There is never too much candles, light and L A M P S

my art addiction GIF

I mean…fakti bet tu šitā ir loti vietietilpīga lampa

1 Like

Ja reiz mums arī aizgāja tēma par kā veidošanu priekš kāda, tad pašlaik finalizēju polimērmāla krūzīti. Tēma - koi karpas dīķis. Pašlaik sēž krāsnī un plānoju finalizēt ar kādām papildus dekorācijām.

5 Likes

man šitādu vajag:

jo man ir tā OG polaroid kamera

a olu neliki lai labāk liptu?

Liku liku, kā nu ne


Mums arī ir tādas kameras, šis tika sūtīts)

1 Like

Anyhow…februāra brīvdienās nākat uz zoo, es tur apgrozīšos kā brīvprātīgais. Par kukaiņiem stāstīsim tropu mēneša ietvaros

Konkrēti 17./18. būšu.

1 Like

Tikai ne zirnekļi :sob: tiem pārāk daudz kājas, its unnatural :sob:

Vēl labāk, būs tūkstoškāji, tie sulīgie tropu. Kip dabūsim arī paturēt rokās

1 Like

Vai tad šamie nebija venomous?