Ko tu pašlaik dari?

Uhh… forgot to post yesterday.. But.. Visions of Mana is done! a chill and cutsy 7/10 Game from me.
Combat was nice, cheesy lines, but visuals were great!

2 Likes

Caurskatīju vecos studiju laikā dokumentus, un sāka deguns asiņot. Like anime līmeņos.

:upside_down_face:

Cursed dokumenti

nuuu, dokumentu sauc “pilnīgs izmisums”
un tā ir vieglās paģirās sataisīta atskaite, par tēmu no kuras es gandrīz neko nerubīju( augsnes ērces) un kurā figurēja šitādi brīnumi

2 Likes

Tici man jo vēl mazāk mēs rubījsām kas ir tas ko tu iepostoji xD

Viss ko es sapratu no tā grafika ir tas ka viņš ieplaka pierakstīja ar mazo burtu :D

3 Likes

Sēžu gandrīz vai brīvprātīgā copilot apmācībā un čata ir šitāda pērle

6 Likes

6 posts were merged into an existing topic: Zīmējumu stūrītis

blakus efekts tam ka datora download folderi tā īsti nekad neesi tīrijis ir tas ka ejot tiem failiem cauri visādi brīnumi atrodas XD

UN lielai daļai konsteksts vispārjau sen ir zaudēts. Like kam man 2020 gadā vajadzēja 3x3 kolāžu ar vaguely latviešu ēdieniem

Like…what were you thinkin past me

3 Likes

pēdējās divas dienas klausos šitā čuvaka videos
https://www.youtube.com/@NoTextToSpeech/videos
īstenībā ļoti interesanti paklausīties kā viņš runā par dažādiem scamiem/predetoriem un vispār par Discorda tumšajiem nostūriem un arī kā viņš viss sīkāko detaļu izmeklē un atrod…tu vnk sēdi un domā god damn

1 Like

no visa iespējamā ko es varēju izgāzt pa savu datora-galda virsmu… es vismazāk gaidīju, ka slaucīšu siļķu marinādi. Labi, ka plānojums nostrādāja un vairums aizgāja pa taisno uz grīdu.

Nicole Scherzinger Television GIF

2 Likes

11 posts were split to a new topic: Nedienas ar veļasmašīnām

Es zinu ka pašmāju raidījumi te nav super aktuāli, bet noskatijos “pārdziedi mani” otrās sezonas pirmo raidījumu un… Ir laba manta. Es pat teiktu ka labāka par pirmās sezonas ievada raidījumu

Also kādas 10 reizes elektrība noraustījās. Būs jautri…

Uzminiet kurš modinātāju uzlika stundu ātrāk, un šo faktu pamanīja vien esot jau pieturā?

1 Like

Omg tas ir labs :joy:

4 Likes

Notiek parku apčurāšana

4 Likes

klausamies daruga veidotos tracks, un zīmējam iespaidus gartikā

4 Likes

album_2025-12-06_21-54-00

2 Likes

Iegāju Arcada veikalā

Tur fuken Golden no kpop demon hunters skan