Ko tu pašlaik dari?

Men love… xd xD

Šis, tikai effektīvāka metode.

1 Like

Well… he lost half his face, but whatever :laughing:

1 Like

Well… in the end it became a 6/10 from me, so much nonsense… so many WTF is happening moments xD

2 Likes

Well… Finally finished it… a 5/10… was about to give a 4/10 but I have played worse games :'D
Visual Glitches/Combat glitches/movement glitches/ GOD DAMN ENDING CREDIT GLITCHES :'D
But good background music and even if there were so many glitches, still didnt drop it.

1 Like

Man rītdien ir galda spēļu vakars studentiem, ko ar pāris kolēģiem rīkojam. Oh phew - jāatcerās noteikumi daudzām :smiley:
Būs Dix It, Codenames, Splendor, King of Tokyo, Ticket to Ride, Catan, Scrabble un vēl pāris.

Tā ir, ka neeju uz pietiekami daudz galda spēļu saietiem. Aizmirstu lietas :sweat_smile:

2 Likes

Catan, Splendor, Ticket to Ride un King of Tokyo ir viegli noteikumi IMO, tās es daudz esmu spēlējis. Splendor vispār mans favorīts. Bet man rīt ir kino…

Ideāli - tādā gadījumā, vai varētu pateikt, ko dari, kad rezervē kārti un paņem to zelta čipu? Vai tad, kad šo kārti apmaksā, Tu zelta čipu liec malā (un, to izmantot viena dārgakmeņa vietā?), vai arī Tu vari apmaksāt visu kārti un zelta čipu atstāt vēlākai izspēlei?

Starting my day with a short one, got it from Humble and time to continue cleaning my backlog :'D

2 Likes

And Done, a few hours later and its done :'D
a 6/10 for me, cuz a few things really made no sense + its just 3-4h short.
But overall a ok game, even if it was considered a failure.

1 Like

Zelta čips kļūst par vnk jebkuru citu čipu, tas nav saistīts ar kārti nekādā veidā.
Vari nopirkt kārti, bet neiztērēt zelta čipu, vari iztērēt čipu pirms kārts nopirkšanas.
Tikai jāatcerās, ka čipu limits uz rokas ir max 10 (ja mazāk spēlētāju, tad limits samazinās, tas pats ar čipu čupiņām, palasi papīros, līdz cik), un ka vienam spēlētājam rokā nedrīkst būt vairāk par 3 rezervētām kārtīm, kas, attiecīgi, ierobežo arī zelta čipu skaitu. Teorētiski jau var mēģināt muhļīt, rezervējot cheapo kārtis, tās uzreiz unlockojot par brīvu nākošajā raundā, bet saglabājot zelta čipus, un tādējādi sakrājot visus zelta čipus, bet jēga no tā ir nekāda, jo 1 čips ir vissliktākā darbība spēlē, tas ir paredzēts tikai tādiem gadījumiem, ja tu domā, ka tevi apdraud kāds cits spēlētājs, kas var nočiept tavu (ļoti vērtīgo) kārti.

1 Like

Par to pazemināt reitingu nu gan nav adekvāti IMO. Jāvērtē to, kas ir.
Drīzāk jau sanāk, ka ja tu biji vīlies tajā, ka par īsu, tad jau gribējās vairāk, tātad spēle nebija nemaz tik slikta.

By whom?

1 Like

Well… if its a 25 EU game, I kinda wanna more then 4 hours of gameplay :'D
I look at it like this, if its a big game, then 1EU = 1h… is it worth it? But thats me.
Es skatos uz Bagiem/Gameplay/enjoyment/visuals un playtime.

And by alot of reviewers/streamers/even some viewers who did play it and told me about it.

1 Like

Atvaļinājums!!!

8 Likes

Izbaudi!

1 Like

Uuuuunnn atceries - izmet telefonu maskimāla tālu vai pāradresē visus darba zvanus vēlreiz uz sevi veidojot loophole :D

1 Like

Darba telefons būs Latvijā, es nebūšu Latvijā. Problem solved

5 Likes

man pat mēdz viņš izlādēties, kamēr esmu afk ;D

1 Like

Time for this game, people talked bad about it, but I remember it being quite good!

2 Likes

Izlēmu beidzot savu datoru patīrīt.

9 Likes