Ko tu pašlaik dari?

I know, but I just don’t really enjoy cooking. I should learn much more cooking, and maybe I would enjoy it more then, but…

Tur ir sava veida miers. Papildus tam - vienreizējs hobijs, kas ļauj kontrolēt, ko patērē dienas laikā (laikam tāpēc arī man iet roku rokā ar dārzeņu un augļu audzēšanu). Un, tomēr jāsaka, ka laba prasme, kuru vari “fleksot”, tā saka.

Vai nu tie būtu pikniki ar draugiem, maltīšu gatavošana studentiem par samaksu, mājas kafejnīca (es vispār šo sāku palēnām izskatīt uz vasaru) un arī gandarījums, kad cilvēki ir priecīgi un visi šķīvji ir tukši. Man pat dažreiz ir tā, ka pēc tam nevēlos ēst pats - jo ar visām darbībām jau sevi paēdināju. Man laikam ilgākais ir bijusi visa diena, kad gatavo kaut ko.

plus - ideāli randiņiem (vai nu kopā gatavošana, vai pikniks, vienmēr varēs pasmieties un pasmaidīt par izdarīto).

Atgādina to citātu no animes Zom 100:

2 Likes

Well… thats all good and great and awesome, and hats off to ya :saluting_face:

But… BUT!!! Guess I don’t have enough time/patience and dedication to make that happen :dizzy_face: I can cook basic stuff and a bit beyond that, BUT!! Thats for special cases… once in a year or so, if I make myself :face_holding_back_tears:

2 Likes

Skatamies anime par Komi, sērijā par datorspēli izlieta Frīrena :D

5 Likes

Nu noņēmu pirmo sēni nost - ežu dižadeteni. Laiks tās uzcept

7 Likes

Starting my day with a free key of a game I know almost nothing about…
Just that it looks like a Resident Evil Clone.

1 Like

In the end dropped Elise and went for May Payne 3, typical shooter with slow time… BUT… the story was quite nice.

1 Like

Morning , and a new day… a new game that got gifted to me some time ago :'D

3 Likes

Spaceship and Castle…:thinking:

2 Likes

jup :'D

Biju pie higēnista - daži zobi pārāk intensīvi tīrīti, citi nedatīrīti

1 Like

Man pēdējo reizi higēniste iegrima runā par to, ka ir labas un sliktas zobu birstes. Viņai tik kaut kā nesenāca paskaidrot, kā atpazīt tās labas un kādeļ tās ir labas. Nopratu, ka tās sliktās ātrāk deformējas.

3 Likes

The game may be a hit or miss for most… BUT THERE IS A BIG NEKO THERE!

3 Likes

Biju Rīga Plaza. Brain Games no 14.-16.martam ir maziņš Outlet, kur pārdod spēles, kas ir kādā veidā sabojātas (iepakojuma ziņā). Līdz 70% atlaide tur ir. Daudz miniatūru spēles, kuras maksāja 140€, tagad ir kādi 50€. Nopirku Catan, vienu kosmosa Dungeon & Dragons (labprāt gribētu ar visiem izmēģināt) un pāris Marvel miniatūras :joy:

4 Likes

Well then… Woke up and Mental health Anime Sunday with snacks is a GO!
Hope I won’t drop it, but its Hanma Baki Son of Ogre Season 2!
Can’t be that I’m gonna drop it

3 Likes

The… f xD

2 Likes

Take a swig of booze every time someone gets raped

2 Likes

only ep 3 so far. Rape count 1.

1 Like

this anime motivates your testosterons xD fun to watch and that the point of anime.
Best fight katsumi vs pickle. Progression of that character what sacrifice.

Amm… AMMMMMM!!! What… the… fuck!

3 Likes