Ko tu pašlaik dari?

No hesitation no attempt of defence just take on. Literally, these guys build differently. Some may say fiction, some power fantasy, but some say a true man. Either way enjoy the show. Reminds me of those wrestling matches you seen as kid.

2 Likes

ROFL, ir labs!

2 Likes

Well… he legit was scared, cuz well… he died a couple of dozens of times :'D
I would be scared as well xD

Not just a couple dozen, tens of thousands of times.

2 Likes

:astonished: noticed just a few, as they were talking about it… but not tens of thousands xD
But hell… now I understand the ‘’ absolutely scared to death’’ reaction :'D

1 Like

Caur pensijas ieguldījumu iebraucu nu jau jaunajā latvija.lv pensiju izvēlnē.
Patīk kā tur tagad izkārtots, iemaksas un prognozes šķiet daudz pārskatamākas, pie reizies iesniedzu pieteikumu pensijas mantošanai, lai nepaslīd ģimenei gar degunu ja nu kas notiek.

1 Like

Lasu e-pastu un brīnos, par ko esmu saņēmis šo:

Steam nesaka, par ko/no kā, vnk ir un viss.
But it’s nice.

2 Likes

Sēžu darbā un domāju kādas zāles mājupceļā jāpērk.
Pāris minūšu laikā sāka spiest dūšu, palaikam izvemjos.
Ne ta kairinājums no kafijas tukšā dūšā, ne saindēšanās, ne vīruss. Pilnībā esmu uz pauzes.

1 Like

Šādās situācijas - zvani ģimenes ārstam. Ja nevari dabūt ģimenes ārstu rokā, var zvanīt dežūrārstam.

Ja tu jau nezini ko darīt, diez vai izsmadzeņosi labākas idejas.

1 Like

Plančiks ir aptiekā uzjautāt.

Aptiekā tevi nediagnosticēs! Tur strādā farmaceiti, nevis ārsti.
Zvani uz diennakts ģimenes ārsta numuru.

1 Like

Pārbaudi asinspiedienu vai sirds ritmu. Visu ko vari.

1 Like

labi, miers tauta. Jau uzzināju kas un ar ko mani aplipināja. Nabagam tika normāla dehidrācija. Tikmēr man mājupceļā jau simptomi pierima. Tagad koliņa,“silicea” un cerams garīgais uz kino.

1 Like

Piesēdu pačubināt savu minecraft kreatīvo botāniskā dārza projektu. Pašlaik gatavi ir tikai sukulentu istaba ar endermītu terāriju, un pazemes augu istaba ar Spīdkalmāru akvāriju. acīgākais pamanīs, ka ne visi augi tik tiešām ir augi, un tāds tas ir mēķis. Zobija pakausis un jūras gurķi idēlai strādā kā mazi kaktusi, vai puķupods ar nether lakstu tajā var kalpot kā kaktusa zieds. Potenciāli taps lielā džungļu siltumnīca, ar džungļu un Mangrovju biotopiem ar papagaiļiem un abinieku terāriju, tehniskās telpas(yes) un dažādie āra tematiskie ziedaugu un koku apstādījumi( fill biome komanda ir tik forša šim)

8 Likes

kas notika ar tavu plant expansion modu? kād stur progress?

notika tas, ka es iestrēgu, un šeku reku mojang pats nākamajā updeitā daudz ko no maniem plāniem iekļaus - cūkām, govīm un vistām divi papildus izskati pēc biome temperatūras, lapu kaudzes, jāņtārpiņu, pāris dekoratīvie krūmi, savvaļas puķu klasteris. Gan jau kādreiz turpināšu

2 Likes

12 posts were split to a new topic: Nedienas ar darba parolēm

More Arena Basketball, vienīgi šodien NEDAUDZ mazāk cilvēku :no_mouth:

4 Likes

Starting todays Mental health Anime Sunday with ‘’ Beast Tamer ‘’ :'D

1 Like

Dropped in 2 episodes… I couldnt… sorry…
But then starting ‘’ dandadan ‘’ And see the hype!

5 Likes