Ķīnas kopētājā iekrita Arcane?: To Be Hero X

Šosezon mūs sagaida šovs no lielās sarkanās valsts ar ļoti īpatnēju stilu: un kā jau gaidīji: ļoti līdzīgi LoL iedvesmotā seriāla Arcane vizuāļiem.

TL:DR sinapse Kristianux style:
Enerģijas līdzsvaru pasaule ietekmē kā iņ un jaņ. Negatīvo enerģiju auglis ir ļaundari, un pozitīvo: varoņi. Un par varoni var kļūt jebkurš kāmēr tajā mīt apkārtesošo uzticība un cerība. Ņemsim dalību augsta kalibra šarādē un noskaidrosim cik viegli varoņiem ir zaudēt stabilitāti.

(Balsoties uz pirmo sēriju)
STILS: visai vājš bet ne parāk slikts meģinājums izmantot pilnībā CGI ar visai kompetentu modeļu dizainu un apgaismojuma izvietojumu. Var novērot konservatīvu metodiku ar visai lineārām kustībām gandrīz tā, it kā dažādas nodaļas veidotu uzsvara kadrus un citas garākās, zemas intensitātes ainas. Vietām šķiet kā hibrīds starp Arcane un mazbudžeta CGI spinofiem kā Trollhunter vai HTYD Dragons: Race To the Edge.

Pa virsu tam manās acīs ļoti kompetenti izmantots arī 2D slānis komiksu stila animācijai action ainu papildināšanai. Par dinamiskumu nav sūdzību.

Personīgi pagaidām pastāvēs skatīšanās sarakstā, pamati ir salikti ļoti sakarīgi un izpildījums arī ir labpatīkams. Ir grūti paredzēt kā izvērsīsies plūsma, jo ir krasa stilu atšķirība treilerī, cerams pat ja būs izolētas īsfilmas, tās būs savstarpēji saistītas vienā vai otrā veidā ārpus varoņa motīva.

treilerītis šeit:

3 Likes

Es šo anime gribu noskatīties pateicoties šim treilerim :D

Bet redzot jauno treileri secināju ka šis čalītis nebūs galvenais tēls un tagad es nezinu vai gribu skatīties, varbūt noskatīšos vēl nav zināms :D

Opā, šis izskatās ekstra interesanti. Jāuzmet acs pirmajai epizodei. Pēc reklāmas rullīšiem skaidrs, ka vizuālā puse būs ļoti krāšņa un spraiga. Tas man rada jautājumu kas tur vispār notiek ar stāsta līnuju.

Noskatījos pirmo epizodi. Ir labi, man patika. Ja es meklēju tuvāko analogu, visuma gaisotne atgādina My Hero Academia.

Šis laikam ir žests kuru nedrīkst rādīt pieklājīgā kompānijā Āzijā. :D

No savas puses, es gribu redzēt kādas 3 epizodes, lai noorientētos kas ir kas. Tai pat laikā man jau ir aizdomas, ka šis ir stiprāks stila departamentā nekā tikko iznākušais Devil May Cry. :stuck_out_tongue:

Tas gan. Brīžiem seriāls ir super atslīpēts, citviet ir tāds mazliet rupjāks, multenīgāk animēts. Kamēr tas neskars cīņu ainas, domāju būs ok.

Noskatījos pirmo sērīju un man patika :D Galvenais tēls tomēr būs ok, bet redzot op izskatās ka viņš nav galvenais tēls jo op rādījā pārsvarā to čalīti kuru gribu vairāk redzēt :D

Oke izskatās ka tas čalītis ir nr. 1. hero, ok derēs :D

1 Like

Iznākušas jau 3 epizodes un kaut kā jaunākās epizodes pagaidām netur līdzi pirmajai. Seriāls ir krietni mazāk tumšs nekā varētu likties pēc pirmās epizodes. Līdz šim seriāla varoņi nav tie aizraujošākie, cīņu ainas teju nekādas un sižeta līnija ir krietni naivāks super varoņu stāsts nekā varētu šķist, vadoties pēc sākuma.

Cerams seriāls ieskriesies, jo pagaidām liekas, ka visas olas bija ieliktas pirmajā epizodē. Interesanti, ka šī seriāla reklāmas materiāli it kā reklamē pārējos top 10 varoņus, taču līdz šim neviens no tiem nav parādījies seriālā, atskaitot 10. It kā reklāmas materiāls pat liek uzsvaru uz 1. ranga varoni, taču no šī pagaidām nav ne ziņas ne miņas seriālā.

1 Like

goddamnit, ep1 flashbacks, here we go!

Ok, ceturtā epizode atkal ir laba. Līdzīga pirmajai. Otrā un trešā epizode pēc sajūtas gandrīz vai ir nākusi no cita seriāla. xD

Daudz reiz lietojams cliffhanger. :D Lūk būs prikols, ja seriāls izvēlēsies to nepaskaidrot.

O, beidzot tikām pie jauna varoņa un stāsta līnijas.

oiii, pamanīju ka busiņam pārsega iekšpusē arējā tekstūra… xD

2 Likes

Nē nu tas sāk palikt nepieklājīgi. Šī seriāla mīļākais sižeta pavērsiens ir headšots. :D
Man sāk lēnām iet pie sirds šis visums. Konceptā, ka super varoņus rada slava, kaut kas ir.

2 Likes

LOL vai ne? :D Viņi pat necenšas būt kreatīvi :D

I’m calling bullshit. Gan jau maska viņu pasargāja un džeks gan jau sliktākajā gadījumā ir komā.

Uzliks ceļmalapiņu, papūtīs un būs ok. xD

Vienīgais ko varu iedomāties, varbūt mūs gaida negaidītais pavērsies, ka visu šo dara viens super ļaundaris - kurš ir pazīstams ar šādu slepkavības viedu, tādeļ tas ir viss ko viņš var izdarīt. Šobrīd seriāls ir visai maz apskatījis super ļaundarus, bet es pieņemu, ka šie strādā pēc tāda paša principa kā super varoņi.

1 Like

okei, jāsaka, ka mana nojauta nostrādāja tikai 1 no diviem gadījumiem. Lielais pavērsiens mani diži nepārsteidza.

un attiecībā uz lielo cīņu. īsti nesapratu līdz galam māksliniecisko virzienu attiecībā uz koncertu, tas ļoti jauca dinamiku, kur pat augstās kvalitātes brīži nespēja līdz galam izvilkt.

Ja godīgi, es līdz galam nesapratu beigu pavērsienu. Tādā ziņā vai tas onkulis ļaundaris uzvalkā bija tas pats onkulis kam piederēja kafejnīca vai arī nē. Arī neteiktu, ka tika paskaidrots kādēļ viņi izdomāja padarīt šo epizožu galveno varoni slavenu.

Gan jau tā bija simboliska atsauce, ka viņš pamet novārtā savas vecās vērtības un dzīvi. Varu piekrists, ka cīņai tas galīgi nenāca par labu.

Jaunā lidmašīnas avārijas arka iesākās riktīgi labi. Kaut kas jūtami savādāks nekā bija pārējiem varoņiem.

1 Like