Oi pāris sekundes neskaitās :D Es viņu op un ed vairāk redzēju nekā tajā epizodē :D
Parādīties parādījās, taču cīņu ainu mēs nedabūjām. :D
hohohoooo. Jaunākajā sērijā notika ļoti maz, faktiski izdzīvojām iepriekšējās sērijas notiikumus: bet man tā ir mīļākā sērija līdz šim.
Ghostblade arka jau bija interesanta. LOLI arku (lol viņu tiešām sauc LOLI :D) bija grūti atsēdēt. Nu, galīgi neinteresants varonis. Atūdeņota Iron Man versija - tikai šajā gadījumā tā ir tīņu meitene, kurai teju nejauši sanāca salikt kopā īpašu kostīmu.
Pagaidām man viss To Be Hero X brīžiem tākā sāk uzņemt apgriezienus, sāk palikt interesanti, bet tad tas kaut kur aiziet neceļos.
visai interesanti, ka mēmais nemāk izmantot ne papīru, ne īsziņas ne zīmju valodu… bet laikam tas bija nepieciešams notikumu gaitai.
un man nepatīk virziens ar to pilienu…
vai velnos, noskatījos backlog ar sērijām….
gandrīz salauzu kaklu no cilpām, kas tiek mestas pēdējās sērijas pēdējās minūtēs.
izskatās, ka seriāls tiks pabeigts vienas sezonas laikā, visu sēriju notikumi sāk kustēties vienotā virzienā.
Have to restart it, if it ends good then it’s fine, but if it flops in the last few episodes i wont be able to get back inbto it. have to catch up before it ends.
20 ep god deam, tik žēl ka pēdējās epizodes ir jāskatās dub nevis kā iesāku sub, kur jau atpazinu balsis un no jauna bija jāatpazīst :D
nu, ko vismaz izskatās , ka drīz atgriezīsies 3d.
whyy?? did the sub stop?
nekur nepazuda, varbūt saistībā ar Jua vietni, kur skatās. Es visu laiku Sub skatos, no issues.
Es skatos anime https://hianime.to un man vienkārši nerāda vairs sub, pagooglēju un skatos ka vairākiem ir tāda pati problēma, kamēr citiem iet sub :D
Man ar bija tā problēma, es viņu atrisināju pārliekot interneta dns
Daudzos reddit komentāros šito ieteica un jau biju saskāries ar līdzīgu lietu saistībā ar uni vpn
Uz telefona ar šito tā var salabot ja nu kas
Tik tur pie private dns host jāraksta viss garais
1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com.