4 people who look like they can definitely kick ass;
one girl that looks like she might be able to kick some ass;
and a girl who looks like she can’t fight at all.
Cool combo
Momo is badass es pat teikti ka viņa ir grupas powerhouse,lai gan nav pati stiprākā, viņa var izvilkt ilgākas cīņas
Ja domāji par matu yokai kā varbūt…she also stong af, jo viņas mati ir tēraudcieti, un var izaugt ļoti gari.
un Sumēru citplanētiete…viņa no citas citplanētiešu rases bij nopizģījusi godzillas kostīmu kas ļauj viņa kļūt gan neredzamai, gan izaugt līdz kaiju izmēriem. bet bez tā, jā šhe just a airhead with very sad past
Zero power vibes.
nu šajā brīdi gozillas kostīms bija nopižģits atpakaļ XD
bet šitā manga ir tāds random bulshit go un es to dievinu. Pašreizēja arka vsp ir jumaji parodija. Pirms tam bij sasodīta citplanētišu invāzija, tad horror arka kas likās pa taino no junji ito darbiem, tad tipiska shojo romantiskā arka, tad vnk ietiet tokusatsu teritorijā+ vnk visas konspirācijas pēc kārtas. everything is real. varu derēt ka drīzumā kaut kāds reptiļu prety boy vai gyaru atlantiete randomā sāks iet viņu skolā
Pabeidzu lasīt “Back When You Called Us Devils”. Ļoti aizraujoša manga ar daudziem interesantiem sižeta pavērsieniem.
Stāsts seko vidusskolniekam ar amnēziju, kas pamatskolā sastrādājis briesmu darbus. Nu vienkārši brutālas lietas
TW
bullying, sexual assault, torture, u. tmldz.
(par to, cik tas ir reālistiski kaut kādam sīkajam to sastrādāt , nerunāsim). Pēkšņi viņa dzīvē sāk parādīties cilvēki, kuriem nepatīk, ka šis tagad dzīvo laimīgu un mierīgu dzīvi, tāpēc visādos veidos piespiež galveno varoni atcerēties to, ko viņš nodarījis.
Stāstā paceltas tēmas kā grēku izpirkšana, labais/ļaunais, vai cilvēks ir spējīgs reformēties un mainīties, pat ja nodarījis nežēlīgus noziegumus, kā arī – vai tādam cilvēkam būtu jāpiedod – un vai to vispār ir iespējams izdarīt.
Tajā pašā laikā interesanti likās tieši tā vainīgā POV un viņa sajūtas un centieni, kā arī nespējība pašam ar sevi sadzīvot pēc tā, ko nodarījis.
Ļoti edgy un dark, bet iesaku, ja tādas patīk.
Nav varbūt 1:1, bet ir pāris tēmas arī “Oyasumi PunPun”, kur galvenais tēls tiek uzzīmēts kā cālis, laikam. Viņam augot, mainās viņa dizains (vai nu ar labu personību vai sliktu).
Šis viss, ko man te nosauci, atgādina Gintama. Viss no nosauktā tur ir, plus dievīgs humors, spēs saraudināt, nenormāli labi citāti, un arī ir labas cīņas (kā nekā, vienu gadu pat uzvarēja Anime Awards vai kaut kas tamlīdzīgs par diezgan emocionālu cīņu). Nezinu, vai esi noskatījies vai arī nē, bet šī ir viena sērija, kuru vienmēr sludinu
“Oyasumi Punpun” ir mana mīļākā manga. Starp citu, nesen tieši uztetovēju sev to cāli uz ādas.
Fragmentāri esmu redzējis jā. Bet nekad neesmu saņēmies visu noskatīt.
Bet jā, ir daudz kas līdzīgs. Dandadan nav tik daudz joku kā Gintamā, un tur tas absurdums tiek nedaudz mopietnāk uztverts. Gintamā vairāk bija nopietnās arkas un bija neo Armstrong cyclone jet Armstrong cannon arkas. Dandadan tas vis tik ļoti nav nodalīts. Pluss absurdajiem brīžiem ir payback. Ļoti reti dandadan ir one off idejas
Nice stuff, kolosāla māksla, filozofisks stāsts.
Vienīgi lapa vienās reklāmās…
AdBlock Plus FTW…?
Tas gabals ir astoņās normālākās lapās un saliekot šitos brīnumus var inbox un tvnets vairs nevērties. Nemaz nerunājot par Telegraph laikraksta vietni, tie laikam uz scamiem vien pelna, jo viņus neviens vairs i par velti nelasa.
Inbox ir sūds!!! Bet AdBlock var uzlikt exception katrai lapai, ja baigi vajag.
Izlasīju Kaiju No. 8 līdz pašreiz pēdējam čapterim (112).
Goddamn it’s epic, I love it!
Beidzot izlasīju Deadman Wonderland.
Par anime jau tik pat kā biju galīgi aizmirsis.
Manga patika
Nesen pabeidzu “Ijiranaide, Nagatoro-san” jeb “Don’t Bully Me, Miss Nagatoro”. Diez ko ar romance/slice-of-life un mangām neaizraujos, sevišķi ar tādām, kur ir daudz ecchi/fan-service, bet šī patiesībā bija ļoti laba un man patika, kas ir nedaudz pārsteidzoši, jo mangakas iepriekšējie darbi ir hentai .