Kādu labu mangu lasiet?

https://mangatoto.com/title/92899-tensei-shitara-dai-nana-ouji-dattanode-kimamani-majutsu-o-kiwamemasu-official
Advent festival arc the best!
Tagos minēts ecchi, bet tas tiek izmantots tikai atsevišķiem jokiem un reti, un harem, kura īsti nav, hz kāpēc tas tags tur ir. Toties ir daudz komēdijas, un ik pa laikam drāmas. Īsāk sakot, good stuff!
Also, it kā šim tagad sākuši anime, un šajā mangā ir kaudze krutu battle scēnu, kuras varētu izskatīties ļoti feini animētā formātā, pieņemot, ka uztaisītas pareizi.

Ja patīk romcom, iesaku Prunus Girl.

Confusing as fuck

2 Likes

Izdomāju izlasīt Btooom! par cik uz anime turpinājumu diez vai varu cerēt un manga izskatās ka ir sen pabeigta

3 Likes

Beigām esot divas atšķirīgas grāmatas. Good ending un bad ending ;d vai kaut kā tā.

Edit: yeah, Volume 26 Dark and Volume 26 Light.

2 Likes

A goof, airhead of a college student taking a dog for walks.
While she yaps the dog just judges her in his head.

1 Like

Pats nepirkšu, bet moš kādu citu interesē.

1 Like

Laba manta, žēl kopš janvāra nav tulkota izskatās.

Viņa vai tad nav pabeigta?

Pēc satura, būtu jābūt, bet lapā statuss vienalga, ka ongoing stāv. Kaut gan tādam sirsnīgam gabalam arī turpinājums netraucētu.

https://anilist.co/manga/31440/Shirley/

1 Like

Pabeidzu - good stuff
Tagad jāpačeko sequels

2 Likes

Tik sasodīti wholesome, es kūstu vnk
Autors tā spēlējas ar sirds stīgām, prieka asaras katrā otrajā chapterī

Pabeidzu - beigas bija diezgan sasteigtas

Appareantly this is a thing
https://x.com/senukin69/status/1797345134952243565?s=19

2 Likes

pepe_tired_af

1 Like

Arise.

4 Likes

Sāku Dandadan

Es beidzot esmu atradis darbu kas precīzi raksturo manus sapņus. Citplanētieši? check. Mitoloģiski radījumi? check. Badass yokai powerup transformācijas?check. Perversi joki? Afigena labas cīņas ainas? Sirsnīgi momenti, kas trāpa pa sirdi? check, check, un vēlreiz check

Vienīgais mīnus, ir ka reizēm nevar saprast, vai pretinieks ir citplanētietis vai yokai. Itkā abas puses pieturās pie tradicionāliem dizaina elementiem - citplanētiēsi kukaiņveidīgāku, un ar kruto tehnoloģiju un spe’j maskēties pa cilvēkiem, Yokai un pārējie leģendu tēli, ir tradicionālāki, un ar horror piesitienu, bet nu šad tad, ir mulsinoši

3 Likes

Like…these are the good guys here

No kreisās uz labo blue collar krabja un mantis shrimp hibrīd citplanētietis, kurš ir vientuļais tēvs hroniski slimam dēlam, delulu meitene, kuras yokai transformācija dod spēju manipulēt un kontrolēt savus matus kā arī akrobātiku( un pārlieku uztraukšanos par etiķetes ievērošanu) , viena no pēdējiem Sumēru cilivizācijas izdzīvotājiem, Momo- kina delinqent gaišreģe ar ļoti spēcīgu telekinēzi(can yeet semi trucks around)un enerģijas uzbrukumiemn, otrs galvenais varonis Okarun kura yokai transformācija dod lopisku ātrumu un kāju spēku. Un as of late arī spēju ceļot pa elektrības vadiem. Toties viņš paliek ļoti depresīvs šajā formā un visbeidzot Jiji. Es nezibu vai tā ir tikai sakritība, bet nu viņš principā ir Juji/Sukuna…ja sukuna būtu goku tipa shonen tēls kurš grib tikai cīnīties

1 Like