Kā atrast otro pusīti?

Bļa. :joy:

3 Likes

Ok, but somehow man vienalga neceļās roka tur reģistrēties. Ne man ir 4 recent bildes, jo es sevi nefočēju un citiem neprasu fočēt, ne es zinu, ko aprakstā rakstīt, lai būtu efekts, ne mani interesē tur ik pa laikam čekot, vai kāda ir uzrakstījusi; man ir svarīgākas/interesantākas lietas, ko darīt.

Vsp bilžu trūkums ir arī mans problēma. Man ir varbūt 1 romantisks selfijs ar sakurām fonā. Pārējos izskatos pēc pilnīga āpšu

1 Like

Ja tu gaidītu, ka tev kāda pirma uzrakstītu, tad tiešām nevajag

1 Like

Te varētu būt problēma tajā, ka tu neesi saskāries ar tā labo pusi, kas pēc tam motivētu. Pa savam Tinders ir draņķis, kurā tu ieej tikai, lai to pēc iespējas ātrāk pamestu un dotos ar kādu tusēt ārpus mājas. Tos kam tur patīk ilglaicīgi čatot neesmu sapratis.

Negribu graut tavas cerības, taču sakuru sezonā tur viss ir pilns ar tām bildēm…

Look, man ir konkrēti 4 selfiji kur man ir virs 18. Viens no tiem meža vidū, otrs helovīna maskā, trešais vieglā vafelē krokodīlā un sakuras.

To kur man ir bilde ar vienu no vladlenas lellēm labāk nelikt

2 Likes

Un vispār, tehniski es vēl mēģinu vienu randiņu sarunāt. Viņai tikai nekad nav laika.

Bildes tu fotogrāfē nevis tās notiek pašas no sevis. :D Sakarīga domā arī ir dabūt kādu kas bildēs tevi no malas.

Ja? Man likās mazs rūķītis tās ielādē telefonā. Grauj manu pasauli xd

3 Likes

Nu tad nafig to tinderi.

Sounds like a shit platform to me.

Izklausās pēc subtle atšuviena.

1 Like

Varbūt. Bet nu zinot kur viņa strādā es neuzskata ka viņa melo.

1 Like

Nu nu, nedemotivē cilvēku

Kā tēmu noformulētu lesbiete: “Kā atrast otro pussy?”
Kā tēmu noformulētu gejs: “Kā atrast otro puisīti?”

7 Likes

kekexplode

Es pārāk stūrgalvīgs lai tas mani atturētu xd.

Vismaz abi esam biologi ar visām no tā izrietošajām sekām

3 Likes

Veiksmi :+1:

1 Like

Tieši tā. Badoo ir visi tiem kam nesagāja tinderī.

2 Likes

Vai banotie.
Lai gan esmu manijis vienus tos pašus i tur, i tur. Pie tam aktīvus lietotājus.

3 Likes

My storij :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_tear:

Veiksmii​:muscle::hugs: