Kā atrast otro pusīti?

Bet viņa nav weebs tur tā lieta. Viņai anime bilde bij tikai tāpēc ka viņai nebija neviens normāla bilde

Es esmu tad weebs šajā gadījumā. Un es esmu outdoors tips

1 Like

Oh the ghost type weak only against ghost type.

Es jau teiktu ka pārāk pasīva lai pateiktu nē.

Also as fellow bland person I say, we exist.

You don’t seem nearly as bland.

In social gatherings yes, but in daily life if I was spice, I’d be flour

2 Likes

Nu ok, tādā ziņā es laikam arī esmu bland af.

Karoče, paspēlējies, cik pacietība ļaus, bet tev jāsaprot, ka kādā brīdī (IMO sooner rather than later) tev jāuzdod viņai liktenīgais jautājums - “are you at all interested in me?” Un nevis aplinkus or some bullshit like that, bet vistiešākajā formā.

Dont take serious bro enjoy life .

But his experience doesn’t sound enjoyable AT ALL! Like, all that effort with zero return! WTF?

1 Like

@H_Hercogs, pats sev godīgi paprasi un izdomā, ko tev patiktu izdarīt un, ja tu vēlies sev kompāniju, piedāvā to tai meitenei. Viss. Just try to have fun bro. Ja jums nav pa ceļam, viņa pati uzreiz atkritīs.

Tu vari taisīt ultimātumu ko tev piedāvā citi un pacelt jautājumu vai viņa grib būt pāris utt, bet man reāli neizklausās, ka tu pats būsi starā, ja viņa pateiks “jā”. Ja tev otrs cilvēks liekas slapjš sausiņš pirms attiecībām, tad tas arī būs slapjš sausiņš attiecībās. :joy: Tev tie lielie jautājumi jāpaceļ, tikai, ja pašam nebūs miera, kamēr nezināsi.

2 Likes

4 posts were split to a new topic: Ja Tu būtu garšviela, kura garšviela Tu būtu un kāpēc? ;D

Jautajums: vai viņa ir tevi inv ? Ja nē, tad sk viss tik vienkarši. Ne inv her un ja nav response after thet, there was nothing.

1 Like

Nvm, pazistot mani es tads pats esmu attiecibās (kā viņa).

Nezinot visas detaļas, liekas, ka @Menestrels deva vissakarīgāko padomu.

Taisīt ultimātus ir visai riskanti. Un neizsklausās, ka esi pārāk laimīgs šais attiecībās - un, ja nepatīk tagad, ejot tuvāk tu dabūsi vairāk no tā, kas tev šajā gadījumā nepatīk. Un zinot no pieredzes un citiem pazīstamiem cilvēkiem ar labām attiecībām - abpusēja interese un neatlaidība ir visa pamatā - ja tev patīk otrs cilvēks tu gribēsi pavadīt kopā teju vai visu laiku (it īpaši pirmajos mēnešos) un gribēsi zināt visu par otru cilvēku, un tad vēlāk pamazām radīsies atkal interese par personal time, other friends, utt.

Bet nu, es nezinu detaļas, izklausās, ka one-sided no tā kas pieminēts, varbūt tā nemaz nav.

2 Likes

Es īstenībā nesapratu, no kurienes doma par ultimātiem vispār parādījās, it kā neviens to nepiedāvāja

tapēc kad mēs esam tādi radijumi, kam ir jūtas. Mums patīk zināt ko citi domā un jūt par mums. Lai cik tas naivi šķistu, mums patīk dzirdēt par mums. Ja tā nav, tad mēs uzskatam kautkas ekstremi, tapēc ekstremās situacijās mēs izmantojam ekstrēmus gajienus.

1 Like

Tjipa šito uztvēra kā ultimātu. Es to tā neuztveru, bet cik saprotu, tad citi gan. But really, what else are ya gonna do, silently fade away or keep struggling forever? Both of those are shit options.

Tas tak vnk jautājums, tas ir ok jautāt par to, kā cilvēks jutas

1 Like

Tas nav vienkārši jautājums. Vienkārši jautājums būtu " aizejam uz kafeinīcu pēc tam?"

Skaidrs, tu tāds pats kā mes visi, neviens nav mācijis. Ja tādu jautājumu ir grūti uzdot, tad izveidot relationship impossible. Tas ir pamata jautājums visās attiecibību veidošanā. Nakam reiz uzdot un redzi her reaction.

1 Like