Holy mackrel macaroni riggato! Jaunākā sērija nospēra mani no kātiem, studija vienkārši aizgāja all in gan ar animāciju, mūziku un galvenais emocionālo. vienkārši damnmn.
Jobless Reincarnation otrais cēliens un sezona - vairāk tīņu seksa nekā esmu pieradis redzēt seriālā
Tas gan, seriāls saziepējies beigt sezonu spēcīgi.
Man bija tād nojausma, ka Rūdijam te lietas nebeigsies labi. Interesanti vai roka ir pazaudēta ar galiem, vai arī atradīsies kāds maģisks līdzeklis/aizvietotājs.
Es balsoju par mecha-magical-arm par cik viņi to automatonu pēta.
Mūsu puikam tūlīt ar būs divi zobeni, jau bij skaidrs, ka tas viss iet uz to pusi. Kaut kādā ziņā šis ir pieklājīgāks isekai harēms nekā parasti.
mmm, sezona tiešām tika pabeigta uz siltas nots, pat ir “feeling of closure”.
Liela iespēja ka runā mans monogāmiskais pasaules uzskats, bet Rūdim nevajadzēja tik viegli tikt cauri sveikā, pat ar svaigajām traģēdijas rētām prasījās nedaudz vairāk drāmu, īpaši ar uzspēlēto nožēlas draudu.
Un tad “in the back of your head”, atceries, ka vēl jau ir tā sarkanmate aiz apvāršņa Harēms kļūs tik lielāks. Nav bieži vismaz tā, ka galvenais varonis apprec savu “love interest” un izveido kopīgu ģimeni, kamēr vazājas pa piedzīvojumiem
Ir ok nobeigums. Varēja būt spēcīgāk, bet vismaz uz sezonas beigām atcerējās, kas ir pacing. Piekrītu @Kristianux par harēma izgājieniem.
Hidras epizode bija super amazing, chills on the back, atsita pirmās sezonas iespaidu. Žēl, ka viņi neuztaisīja vairāk tāda satura.
Priekš šī seriāla smukas beigas, pārsteidzoši bez lieliem atvērtiem galiem. Seriāls varētu netikt turpināts un būtu ok.
Faktiski Rūdijs ir kļuvis par harēma galveno varoni kā tādam žanra klasika paredz, ka viņš visam tiks viegli cauri. :D
Pa savam tas cik viegli viņš pārdzīvoja visu drāmu kas ar viņu notika bija nereālistiskākā daļa. :D Šā vai tā, pat, ja tie ir viņa otrie isekai pasaules radi, viens nosprāga viņa acu priekšā, glābjot Rūdija dzīvību, otra ir dārzenis un visi upuri bija veltīgi. + viņš tikko zaudēja savu roku, kas varbūt pat ir vēl lielāks trieciens ikdienai. Neskatoties uz visu viņam kaut kādā veidā bija enerģija uzsākt savu harēmu.
Es nebrīnītos, ja šis seriāls aizsāktu jaunu sievu harēma fetiša vilni indrustrijā. xD
Skatoties uz visu sezonu, sajūta tāda, ka viņi iemeta seriāla beigās lielu daļa budžeta. Tādas cīņas visas sezonas gaitā gan jau mums šā vai tā nespīdēja. Toni gan varēja iemest, jo sezonas sākums bija tāds, nekāds. Pa manam visai universitātes arkai varēja veltīt krietni mazāk laikā. It īpaši tur īsti nekādas mistērijas nebija par to kā tas viss beigsies.
Tieši tā, gan daikta arku, gan pārējo slice of life varēja atrisināt dažās epizodēs, nevajadzēja to izvilkt pa vairāk kā pusi otrās sezonas. Pa ausu galam ar dzirdēju, ka viņi neveiksmīgi esot ekranizējuši avota materiālu, un izlaiduši daudz kā svarīga, kamēr uzvars tiek likts uz triviālo. Light noveli tālāk par pirmās sezonas beigām neesmu lasījis, tādēļ grūti spriest pašam.