Badge #1 tiks izsniegts AnimeForums.lv biedriem, kas apliecinās savu piederību forumam un piedalīsies “Gājienā uz UniCon 2016”! Tie kas nepiedalīsies gājienā, badge varēs saņemt, nejauši uzdūroties cilvēkam ar karogu! Badge tika izveidots daudzumā 50 gabali!
Spamu, viennozimīgi, likvidēsim un spamotaji tiks ielikti melnajā sarakstā uz badge iegūšanu. Šīs nav viena mēneša mērķis. Kā variants ir veidot anime/spēles/filmas apskatus, tulkot anime/manga un veidot IRL aktivitātes. (tas ir ātrakais veids, ka iegūt 100 topic) Vēl viegli ir cosplayeriem. Viņi uz katru savu jauno projektu var veidot jaunu tēmu. (viens mīnuss. Cospleyot dēļ badge ir visai neizdevīga padarīšana.)
m1raz un Menestrels gada un x dienu laikā jau ir pāri 100 tēmām, un es ticu, ka taisot anime review vai vnk anime uzskaitījumu tēmas ir legit, jo cammon, par to taču ir šis forums un zinot, kur basic aiziet komentāri, man šķiet, šeit nebija domāts nekas daudz par komentāriem, drīzāk tāds izteiciens, lai radītu sajūtu, ka šis ir baigi nopietni
Ja ir izveidoti 100 topic"
Tur nav nekā ambizioza, pat ja mēneša laikā sasniegsi 100…
(k.gan pie iemesliem, kad neizdoas ir rakstīts “* Ir izveidots vairāk par 20 topic pēdēja mēneša laikā.” iznāk ir ierboežojums cik tēmas mēnesī var izveidot, vai tas tikai tāds aizrādījums?)
…tikai, ja profils ir gadu vecs, dabūsi badge, ja ej uz tiem 100 topic.
Nirutu, man vēl ar vien šķiet, ka gads ir gana daudz laika, lai uztaisītu 100 tēmas, cik pati Tu ilgi esi šai forumā? Es esmu tikai no februāra un uzskatu, ka man ir vēl gana daudz laika taisīt tēmas, lai aptuveni pēc gada varētu būt 100 tēmas un pat, ja ir vecāks profils, šis badge motivē jebkuru veidot tēmas, ar norādīju, lai tās nav beztēmas/spam tēmas.