Es takā thinking kur svinēt jauno gadu un kur skatīties salūtu. Un this is what I found:
Bet nevaru saprast vai Jelgavā būs vai nebūs salūts.
Where will you all celebrate New Year? Kur domājat iet skatīties salūtu?
Es takā thinking kur svinēt jauno gadu un kur skatīties salūtu. Un this is what I found:
Bet nevaru saprast vai Jelgavā būs vai nebūs salūts.
Where will you all celebrate New Year? Kur domājat iet skatīties salūtu?
Last few years been just chillin’ at home on New Years, doesn’t really feel special anymore.
Uz lauka aiz mājas kā katru gadu ![]()
Pašlaik plāni ir aptuveni, bet domāju pa Rīgu un aizšaut uz pirmā kursa konci roķenē. Bet esmu atvērts piedāvājumiem
https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/159662?fbclid=IwY2xjawOz-DlleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR7Rt36qv1ewAnomMJVAJnn0IyHuApdwm_1SfTQoLOCfNNDBpjbIg1Njakzzfg_aem_IeuPzmHT1XGGWWZfhP-UTw
Vagonu hallē ar kaut kāds, šķietami sus af pārtijs būšot
![]()
Parasti Ogre šauj ari…
Bija doma ar lūkot salūtu kkur.
Bija doma doma uz šo Labveligo Tipu Ķīpsalā
Ogre neko nesaka par salūtu ![]()
Jābrauc pie @Shitbird skatīties. Pie reizes var paķert savu ![]()
Man šogad gan tāds pašvaks būs, vidējā dārguma raķetes bija izpirktas, nācās iztikt ar vienu minūti ![]()
Rīgā vispār būs salūts?
Yes es arī nevaru atrast info vai būs
Kur tu dzīvo? :)
Nu cik sapratu Ogrē būs saluts, bet Rīgā nē
Pilsētas kur var būt salūts:
Jūrmala
Ogre
Ventspils
Valmiera
Seda
Rūjiena
Daugavpils
Saldus
Tukums
Limbaži
Dobele
Līvāni
man šogad jaunais gads kā mystery būs - no idea kur sagaidīšu, hopefully mājās ![]()
Starp Jēkabpili un Daugavpili, mega čuhņā ![]()
Tad tu vari mierīgi uz Daugavpilī aizšaut
Tas gan ir dienu iepriekš un astoņos vakarā, bet līvu akvaparkā 30tajā būs pasākuma ietvaros salūts, ja kādam dikti gribās.
Vsp bija domas aizmetnis garajās brīvdienās mest kaunu pie malas un aizlaist, bet tās cenas
40 eiro lai pasēdētu baseinā ir pārāk sālīti
Lūdzu precīzua dresi, lai zinam kur braukt :D
Brauciens uz Shitbird fermu ar rasolu un siļķi kažokā XD
Sēlijas brauciens confirmed? ![]()
Šogad sīcis par mazs īsti nevar, bet nākošgad gan jau varētu ja kāds akurāt grib ![]()