Jaunais 2026. gads

Pieņemu, ka jā :D

Es ar p[rieku paskatītos paklausītos par saimniecību :D

Jāpaķer vēl torti vai koņčiņas līdzi :grin:

Tas ir ko es vēl atradu:

https://www.instagram.com/p/DSSKOLIiBAc/?igsh=dDB4ODJtNms4OHox. (Šitas jau pēc jaunā gada)

https://www.instagram.com/p/DR7YygsCLvV/?igsh=bmQzMjJ3MXJqc3d0

Uz ticām pilsētām tik būs tālu jābrauc turp un atpakaļ nakts vidū… Rīgā kā variants varam uzkāpt uz Dzegužkalna kas ir “augstākais Rīgas dabiskais paugurs” un paskatīties kā no turienes būs skats. :D

Pēc idejas pirms vai pēc var pasēdēt pie mums mājās. Te ir kartona sienas, bet gan jau kāds kaimiņš arī svinēs - nav testēts.

Ja ir vēlme, mēs, protams, ar varam paši samesties kādai pirotehnikai.

Mums mašīnai ir caurlaide, taču tur nebūs salūts

Pirms pusnakts notiks pieslēgšanās Latvijas televīzijas translācijai, pēc tam – jaunā gada sveikšana ar gaismas lāzeru šovu.

Aprakstā ne ziņas ne miņas par salūtu, neizskatās, ka būs.

4 Likes

I agree metamies

2 Likes

Tev vēl projām pāri ielai ir pirotehnikas veikals, @Kadiljaks ? :D

1 Like

Šo pat var tiešām apsvērt kā variantu jo šogad kaut kā neprasās uz kaut kādiem tur tusiņiem vnk pasēdēt pačilot kaut kur, paskatīties raķetes

2 Likes

Es no vienas puses esmu tik atvērts, ka būtu gatav aizmeties līdz Jelgavai, lai nosvinētu vēlreiz jauno gadu :D

Bet tā esmu vērta būtne un izdarībām XD

1 Like

Digital art house vienīgi smuks cipariņš pa ieejas biļeti

Man gan personīgi gribētos biki iztrakoties un jauno gada sagaidīt apšaubāmā agregātstāvoklī, bet var arī pa mierīgo

Es teoretiski esmu atverts piedavajumiem, ja vacaties kopa kaut kur riga, tad varetu tehniski pievionoties

4 Likes

nu vo, man arī prasās biš paālēties šogad un radio šo ļoooti cītīgi reklamē, tāpēc biki jau svēros uz šito pusi. pie tam centrs - pēc tam var šaut, uz kuru pusi vēlas.
bet tieši uguņošanu skatīties Dzegužkalnā arī uzrunā :fireworks:

1 Like

Vienīgi apvienot abas lietas būs Kinda grūti

Tad kā darām galu galā? :sweat_smile: Kur svinam?

1 Like

Nu es sliecos uz @Menestrels piedāvāto variantu vairāk.

1 Like

Es tad tiem kas nezin privāti uzrakstīšu kur meklēt Menestreļa māju bāzi.

Var jau pēc tam tikties Dzegužkalnā uz Jauno gadu. Tie kas grib pa mierīgo var pie mums uzraut kādu spēli un paklačot, tiek kas grib mainīt agregātstāvokli var laist uz Vecrīgu. ;D Cik es paskatījos uz koncertu piedāvājumu tā pa īstam neviens neuzrunā un dzert pilnīgi un galīgi man nedrīkst, tā nu nesanāks arī izlīdzināt koncertu ar agregātstāvokļa maiņu.

Vēl kāds grib mesties? Ja mēs te tik kādi divi vai trīs metamies kopā, jāskatās kas mums vispār sanāk. Atrast pašu lielāko pieejamo vulkāniņu arī ir variants. :D Cik es atceros, lētās kastes ir visai anēmiskas - pašaus mazliet vienkrāsainas oranžas dzirksteles gaisā un viss.

@Kadiljaks Varbūt tev atrastos brīvs brītiņš pāriet pāri ielai un paskatīties cik vispār maksā kaut kas normāls?

2 Likes

Šodien izdarīšu.

Orientēšos kaut kur uz 16-30 šāvieniem

2 Likes

Starpcitu, daži izstrādājumi man ir aizķērušies ;)

Tehniski var, vienīgi man pēc pērnā gada haosa gribētos skaidri definētu darba kārtību, nevis “dara katrs ko grib”. Vismaz pie viena krasta pieturēties. Imantas ezis jau aptuveni sanāk jūsu gals? Tur ar kkāds tuc tuc varētu būt, vismaz būs pasākums ar DJ. Ieeja bez maksas, bet ja rezervē tad esot kkāds pārsteigums

Sure

A ko ar laimitem darām? Lejam?

2 Likes

Es ar esmu ar mieru piemest

2 Likes