man bij 1h agrak no darba jaaiziet :(
steam accounts bus vajadzigs saja reize
lejupielade Stumble guys;Crab games; Goose Goose duck
pieregistrejies ari seit:
done
pec butibas mes jau nedzenam prom ja ari ar nokavesanos pievienotos
tad jau uz 19:00 gaidam discord čatā
ahhh… bija arī kaut kas jālādē?
tās ir spēles no pagājušās reizes ko minēju
Goose goose duck jau pirms tam spelejam vienigais tu un @H_Hercogs spēlējāt caur telefonu jo steam verija jums negāja
Es ar neko nezinu :D
Paldies vispār par atkārtoti jautro saspēli - Crab Games bija super jautra un varēja kārtīgi izsmieties.
Bilde no viena raunda - “Kinda sus”
Jā, Crab Game bija labs.
Liekas arī kaut kāds maziņš battle royal, kurā mums jāslāna vienam otru komandās varētu pat iet labi.
Neatceros kā sauca bet ir TABS spinoffs, un man liekas bija bez maksas, veinīgais tas būs jūtami prasīgāks.
Šis?
Tas pats, prsību ziņā priekš vairuma būtu jābūt ok, vienīgi tas, ka sver 5GB
Žēl tik ka nav audio, ar maniem " pag te var sprintot, pag te var pietupties, pa es izdzīvoju, pag pa trepēm ar shift jākāpj augšā??"
tur jau ne tikai tas bija smieklīgais bet jā varētu priekš nākotnes apdomāt un kā minēju šur tur iemest sociālajos tīklos lai cilvēkus ieinteresētu pievienoties :D
Man tāda pati ideja radās par mūsu galda spēļu saietiem vienu brīdi bet to būtu bišķi sarežģītāk realizēt :D :D
tā ir, kad discord iet citā ierīcē. vēl neesmu izfīčojis vai būtu audio no citas programmas jebkurā gadījumā jo ierakstīju ar most basic Windows game bar
Kautkā ganjau var, bet tur third party programmas vajadzētu
Ja vajag, nav problēma ierakstīt visu ko mēs daram un runājam. Es tik pēc tam negribu rediģēt.