Tu kaut kur esi redzējis vada austiņas ar aktīvo trokšņa slāpēšanu? Šīm nāk līdzi vads, ja vajag kaut kam pieslēgties pa tiešo.
Protams, ir lētākas austiņas arī ar trokšņu slāpēšanu, bet neesmu mēģinājis un apskatnieki jau gadiem pozitīvi atsaucās par Sony trokšņu slāpēšanu, kā vienu no tirgus līderiem. Kaut kāds Bose arī galīgi nav zemē metams, bet es esmu mēģinājis tikai dārgākas viņu līnijas austiņas. Sony ULT WEAR esmu testējis, ir labas, man patika.
Atceros, kādreiz mājās bija dators, kuram austiņu ports tā normāli šņāca. Ja uzgrieza skaņu augstāk, toč vairs tik labi nevarēja dzirdēt ventilatorus pāri šņākoņai. :D
Ehh, man personīgi baigi nepatīk troksni slāpējošās austiņas. Jā immersion ir labāks, bet man patīk būt lietas kursā kas notiek visapkārt ārpus datora. Mosk gāzes vai ūdens truba piepeši saplīst, vai tur pie durvīm kāds klauvē utt. Tas tāpat kā pa pilsētu staigājot, es mūziku uz abām ausīm klausos tikai ja labi tālu no brauktuves esmu, jo citādāk 100% mani notriektu.
Also es pārāk labi atceros kā mēs čoma māti dzirdējām labāk nekā viņš pats, jo viņam bija ļoti jūtīgs mikrofons kombinācijā ar labu skaņas bloķēšanu. Tas aizgāja tik tālu ka viņa mums prasīja lai mēs liekam viņam iet pildīt mājasdarbus n shit
Ja tev nepatīk izolācija no apkārtējās skaņas, tā jau ir cita runa. Tad tev vajag atvērtā tipa austiņas - to aizmugurē ir siets. Tu dzirdēsi visu kas notiek apkārt un visi pārējie to ko tu klausies. :D Vai arī var pamēģināt tās kaulus vibrējošās austiņas, kas vispār netiek liktas uz auss. Tās liekas blakus ausij un nodot skaņu caur vibrāciju. Pats neesmu mēģinājis, bet ir zināma ziņkāre.
Gāzi tu saodīsi. :D Klauvēšanu var sadzirdēt, varbūt tik drusku vēlāk nekā bez austiņām. Aktīvā trokšņu slāpēšana ne tik labi slāpē straujas skaņas. Tā vislabāk strādā uz vienmērīgiem, monotoniem trokšņiem - rūkoņām, dūkoņām utt. Tekošu ūdeni tu mierīgi varētu palaist garām.
Varēt ta var, bet tie ir divi dažādi svēri ar ļoti atšķirīgām lietotāja pieredzēm. Es te piedāvāju kā uzlabot savu geimera pieredzi konkrētajos apstākļos. Ar portatīvā skaļumu un visu pārējo apkārtējo kņadu neko citu nepadarīsi. Nešaubos, ka @Rashomeow jau ir parastas austiņas.
Atkarībā no tā kādam nolūkam vēlies datoru pirkt, un kāds it tavs budžets. Un arī kā domā to lietot. Pēc specifikācijām, šis dators ir neslikts, bet es nezinu kam domā to lietot.
Ah, skaidrs. Tad es ietektu fokusēties uz datora specifikācijām kuras nav iespējams nomainīt vai uzlabot. Tas ir lai būtu laba video karte un procesors. Tie kas ir minēti pamata postā noteikti pietiek lieākai daļai spēļu, lai spēlētu tās labā kvalitātē. Es tā saprotu ka izšķirtspēja ekrāman ir FHD. Tad noteikti es teiktu ka ar RTX 4060 pietiek spēlēm. Jā 16 GB nav tas labākais apjoms, bet tā kā es biju gadiem ilgi lietojis 16GB man pašam pietikās praktiski visām spēlēm kuras spēlēju. Bet RAM ir noteikti kaut kas tāds ko ar laiku var uzlabot. Runājot par datu glabātāju tad, sākumam ar 1TB pietiktu, bet ja gribēsi uzturēt daudz atsevišķu failu, tad te var izmantot kādu ārējo cieto, un ja vēlēsies vairāk spēļu, tad to cieto varēs nomainīt ar laiku uz 2TB vai vairāk. Es saprotu tomēr, ka SSD mūsdienās, kaur arī cenā ir stipri kritušies, tie tomēr joprojām ir dārgi. Es teiktu nelielam spēļu apjomam sākumā pietiksies. Es īsti nezinu gluži vai šim datoram ir Thunderbolt interfeiss. Ja ir tad spēles potenciāli varētu arī ieglabāk kādā ārējā SSD ar Thunderbolt atbalstu, bet atkal, te ir cenas problēma. ^^;
Skatoties cik spēļu gribas turēt uz vietas kompī + faili, programmas. Man 2Tb draivs ir nedaudz pāri pusei pilns, kas ir tikai gaming draivs priekš spēlēm.
Spēles jau ar sver līdz 100Gb, pāri pat 100Gb, uz nākotni tik smagākas paliks. Tas pats Genshin sver jau 115Gb
Pieaug ar jauniem regioniem. Manuprāt, kad tikko izgāja bija kādi 30Gb tikai. Tagad jau līdz 115Gb uzauga.
Star Rail ar jau apauga, liekas bija 20Gb tikai, kad tikko izlaida, tagad jau 56Gb.
Es tik piemetināšu, ka tas nav variants priekš modernu spēļu glabāšanas. Spēlēm parocīgākais un lētākais variants būs ielikt iekšā datorā papildus jaunu SSD. Ārējais cietais disks neies cauri.