Na, viņas vārds kā kaimiņiene teica ir Marusja, bet mēs visi viņu saukājam kā gribam jo viņa atsaucas uz balsi nevis savu vārdu :D
Jā, es nezināju. Itkā jau jebkurā gadījumā telefonam jālieto strāva no rozetes, ja tas tiek lādēts. Un tad vienlaicīgi notiek gan akumulatora uzlāde, gan telefona darbināšana.
A vot i nē. Akumulatoru lādē, un no akumulatora tiek darbināts, izņemot pāris gaming telefoniem. Attiecīgi bača tiek pista dubultā. Reāli debīli, cerams, ka tiks ieviests pass-through standarts, lai šitāda huiņa vairs nebūtu, jo tas tikai sačakarē baču un rezultātā biežāk jāmaina telefons nekā reāli būtu nepieciešamība.
Planned obselence, eh?
Kurš zin. Vienīgais kas man nāk prātā, ka visa mana pavecākā audio un video tehnika ir gatava strādāt padodot elektrību caur USB vadu. Pa savam baigi foršā padarīšana, jo jebkurš power bank der.
Damn. Forumam vajag mantinieku? Kas jādara lai par to kļūtu? Laiks pievienoties komandai
Padari komūnu varenāku un attīsti to tā it kā tā būtu tava. Es tā arī te sāku eksistēt, vienkārši nevarēju nosēdēt mierīgs. :D Jabūt aktīvai komūnas daļai, jo par mantinieku neviens no malas tak nekļūs. Aktīvi jāorganizē aktivitātes, idejas un jaunievedumi, lai mēs visi redzētu, ka tavās rokās komūna tiks vesta uz priekšu.
Iedod kvestu uz 999 izveidotām tēmām forumā baidos es nevaru. :D
Njām, izskatās ka tad jābūt sabiedriski aktīvam cilvēkam.
Nekur tas konkrēti nav teikts. Varbūt tu esi cita tipa komūnas vadītājs.
Kā būtu ar AF tiktok kontenta izveidošanu?
I mean, tavi Syther gamign saieti jau ir pirmais solis uz kādu aktīvu darbību :) So, tā tik turpināt! Moš jāsāk Warhammer vakari? :D Vairāk arī cilvēku piesaistītu
Figūriņu krāsošanas meistarklase, un tulkotu 40k stāstu vakari
Sounds good. Būs tik mums jāizveido foruma tiktok konts.
Un tad varēs forumā ieplūst milzīgais daudzums cilvēku no tiktoka. Sagaidot vēl vairāk tādu stāstu ko viņi ir redzējuši no AF kā reddit-formāta tiktokus