Erasmus vsp ne-studentus laiž?
Tas vairs sen kā nav studentu pasākums, jo tur parādījās tas “+”. Tur tiek ņemti jaunieši, kas Eiropas savienībā ir līdz 30 gadiem ieskaitot. ERASMUS+ arī nav vienīgā organizācijas kas kaut ko finansē. Zinu cilvēku, kas aizbrauca uz Skandināviju savādāk finansētā projektā.
Hmm… varbūt kaut kad. Noteikti ne nākamgad…because reasons that people who should know already know
Pluss…es pat pēc 3 dienām stokholmā paliku homesick. Neko garāku nevaru iedomāties XD.
Nav spiesta lieta. Pārējiem vairāk brīvu vietu paliks pāri. :D
Man der brīvprātīgais darbs teiksim zoo kur varu pēc darba aizšaut. Braukt ellē ratā lai strādātu ar baigi neuzvilina.
Es braukšu uz Lasvegasu un visu savu naudu izmantošu lai nopelnītu miļjonus kazino
![]()
Uz Amēriku vispār lidojums turp un atpakaļ maksā 500 EUR.
Atkarībā uz kuru krastu. Ņujorka ir daudz lētāka nekā Sietla vai Losandželosa. Uz abiem krastiem līdzīgi
Tikai cenas vēl trakākas par Šveici.
Manuprāt es uz ASV nelidotu pat ja būtu bezmaksas lidojums. Like bez mašīnas tur darīt nav ko un ejot ar kājām sacaurumos ka sieru
Nu nav tik traki tur. Nav tā ka katrs tur šauj virsū. Piem, Ņujorkā nevajag staigāt pa nepareizajiem rajoniem un citas pilsētas vēl drošākas. Ņujorkā var arī mierīgi bez mašīnas - tur ir metro, bet citās pilsētās pašvakāk.
Ņūjorka man būtu elle.man jau Stokholma likās pa daudz XD. Megapolisēs man vnk būtu blue screen of death
Nē nu Yellowstone varētu būt forši. Vai arī tie sekvoju meži. Bet tur bez auto nu nekā. Arī visi jaunanglijas štati šķiet patīkami eiropeiski ģeogrāfijā
Ja tev Stokholma bija par daudz, tad tev vajadzētu aibraukt uz Indiju vai Taizemi
.
Nu Tokija jau tāda vairāk mūsdienīga lielpilsēta manuprāt, interesantāk būtu uz Kyoto aizbraukt
Nu man vispār vairāk uz hokkaido galu gribētos.