Kāds lietotājs Latvijas subredditā bija iemetis linku uz šo komūnu. Tā lūk, iemetu aci, un, šķiet, ka visi šeit tādi draudzīgi (es ceru!), tādēļ izlēmu piereģistrēties!
Nedaudz par mani – man ir 27, esmu no Kurzemes puses.
Nu jau vairs anime diez ko bieži neskatos, bet kādreiz biju pamatīgs weeaboo! Tagad biežāk lasu mangu, parasti tad, kad darbā nav, ko darīt Pārsvarā patīk lasīt mangas ar psychological vai horror piesitienu (respektīvi, ļoti edgy un drūmas mangas). Patīk šis tas arī no shoneniem, u.c.
Kopumā esmu milzīgs horror fans! Mīlu gan šausmu filmas, seriālus, gan spēles un basically visu citu, kas saistīts ar horror Labprāt sarunājos arī par visu veidu mūziku, filmām, datorspēlēm.
Ceru, ka atradīšu šeit interesantus un daudz-maz līdzīgi domājošus cilvēkus :)
No tām, kas vēl nav pabeigtas – lasu Chainsaw Man, Blue Lock, The Summer Hikaru Died, My Home Hero, Witch Hat Atelier (nespēju sagaidīt anime adaptation) un dažas citas.
Nesen iesāku lasīt Back When You Called Us Devils – izcila manga, kuru nespēju nolikt! Tomēr neieteiktu cilvēkiem, kas nespēj panest smagas tēmas (SA, abuse, etc.)
Uuuuuu… gribas redzēt animētu, bet no otras puses nedomāju ka pavilks skaistumu mangas līmenī :D
Jā, pilnībā piekrītu. Manga ir tik ārkārtīgi detalizēta un skaista, tur neapšaubāmi animācija nebūs tādā pašā līmenī. Un skatoties uz studio Kodansha repertuāru – jā, anime labas, bet animācija ne visās bijā tā labākā, tāpēc neesmu augstās cerībās. Bet tomēr, Witch Hat Atelier ir viena no labākajām mangām, ko pēdējā laikā esmu lasījis, tāpēc ļoti gribas redzēt animāciju – kaut vismaz sižeta dēļ.
Laipni aicināti mūsu mazajā Anime (& co.) stūrītī! Šeit bieži sanāk kādi pārgājieni, socializēšanās, pasākumi, jautājumi un tēmas par dažādiem dzīves posmiem utt. Šeit noteikti nav limitēta tikai uz anime & manga, bet tas noteikti ir kas mūs kādā veidā vieno. Tā kā laipni lūgtum - skaties, kas patīk, piedalies sarunās un iepazīsti komūnu.
Vai ir kāds hobijs ar ko ļoti aizraujies? Mums te ir daudz un dažādu cilvēku ar saviem hobijiem - ēdienu gatavošanā, figūriņu printēšana un krāsošana, radošuma izpausmes dažādos veidos
Labs jautājums! Man šķiet, ka esmu viens no tiem cilvēkiem, kuriem katru mēnesi ir jauna apsēstība, tāpēc ir grūti nosaukt kādu konkrētu aizraušanos. Vispār man patīk producēt mūziku, lasu grāmatas un reizēm arī cenšos pats kaut ko rakstīt.
Es ar nesen, tieši pēc jāņiem, atsāku rakstīt, bet tas vairāk lai izdabūtu scenāriju kas jau kādu gadu vārijies galvā uz papīra un nedaudz samazinā to bardaku.
Ļoti pazīstama situācija. Tiesa man tieši velk uz visādiem rokdarbiem. Tad kospleju uztaisu, tad kādu dioramu, tad kko no steampunk puses, tad izlemju ka jāsāk istabas augi audzēt, dažreiz pavelk arī uz kokapstrādi. Tiesa man ir default hobiji - dabas bildēšana un…“žagatošanās”. Kauli, fosīlijas, akmentiņi, random smukas lietas, interesanti koka gabali tas viss vienkārši nonāk manās kabatās.
Nākotnes sapnis ir tāds kārtīgs dīvainību plaukts. Zvēru galvaskausi, kristāli, retro mērinstrumenti, anime figūriņas, utt.
Es ar nesen, tieši pēc jāņiem, atsāku rakstīt, bet tas vairāk lai izdabūtu scenāriju kas jau kādu gadu vārijies galvā uz papīra un nedaudz samazinā to bardaku.
Prieks dzirdēt! Manā gadījumā tā būtu vietas atbrīvošana, lai rastos jaunas idejas un jauns bardaks.
Nākotnes sapnis ir tāds kārtīgs dīvainību plaukts.
Tu domā šausmenes, kas varbūt citus pamatīgi iebiedēja, bet mani ne pārāk?
Ja tā – tad basically lielākā daļa no šausmu filmām, kas iznākušas pēdējo gadu laikā. (protams, tajā jūrā, kura ir pilna ar mēsliem, ir arī dažas pērles)
Konkrēti pašlaik nāk prātā tikai X, kas bija diezgan meh. Bet neesmu vēl redzējis Pearl un MaXXXine, varbūt triloģija kopumā ir labāka.
No klasikām, manuprāt, The Thing ir diezgan overrated (praktiskie efekti un meikaps šajā filmā ir lieliski though).
Vai esi redzējusi stop-motion, šausmenes tipa, “Mad God”? Kur it kā parāda Bībeles atainojumu no elles, bet tāda “šizīga” (ja īstais vārds)?
Kāds par šo filmu izteicās pat tā:
“Mad God almost has an anti-war ring to it. In its abstract madness, it presents the nightmare of what war does. Nobody is human. Only monsters exist”.
Ja nu kādam interesē - tad šis ir tās filmas treilerītis:
Oo - welcome to the club! Kā jau @H_Hercogs minēja par savām interesēm, tad tādas noteikti var atrast mums pārējiem (es tā domāju). Es pats aizraujos ar ēst gatavošanu un dažādām receptēm, eksotisku augļu audzēšanu savā piemājas dārziņā un siltumnīcā, mozaīku un polimērmālu veidošanu un ar brīvprātīgo darbu, kur iespējams
Vai ir kaut kas, ko vēlētos pamēģināt nākotnē? Vai ko apgūt?
Redzējis vēl neesmu, bet esmu dzirdējis tikai labas lietas par šo filmu. Atrodas diezgan augstu manā plan-to-watch sarakstā.
Tas fakts, ka to filmu taisīja veselus 30 gadus ir absolutely wild.
Interesanta hobiju izvēle! Liek domāt par Way of The Househusband.
Vai ir kaut kas, ko vēlētos pamēģināt nākotnē? Vai ko apgūt?
Pašlaik vēlos uzlabot savas vācu valodas zināšanas! Pirms pāris mēnešiem sāku apgūt arī spāņu valodu, esmu vēl pilnīgs iesācējs, tāpēc cenšos trenēties katru dienu ar Duolingo un YouTube tutoriāliem
Neskaitot to, šovasar koncentrējos vairāk uz mūziku un vēlos nākotnē iestāties arī DJ kursos.