Sveiki!
Steins:Gate - tik smieklīgi, cik tas ir, izraisīja manu interesi par programmēšanu (kā arī citām lietām, bet tieši viņš, iespējams, visvairāk), kas ir tas, ko es galu galā strādā kā (pārāk slikti, tas ir vairāk garlaicīgi dzīvē).
Cowboy Bebop - patiešām mainīja manu attieksmi pret mūziku un motivēja mani izmēģināt vairākus dažādus mūzikas instrumentus un sākt dziedāt. Šeit varētu arī pievienot Nonon Jakuzure no Kill la Kill un japāņu flautu, kas tiek bieži lietota - tagad es spēlēju blokflautu. Spēlētu īstu, bet ausis nevar izturēt tās skaļo skaņu(
Shokugeki no Soma - pēc tās es ļoti aizrāvos ar rīsiem, ramen, sojas mērci un teriyaki un diezgan daudz eksperimentēju ar visdažādākajām ēdienu kombinācijām, lai panāktu to brīnišķīgo umami garšu XD Sojas mērce droši vien ir kļuvusi par obligātu mana virtuve.
Gurren no Lagann - otro reizi, kad skatījos šo filmu, es to noskatījos krievu dublējumā, un tagad cilvēkus, ar kuriem runāju, es bieži saucu par “bratan”.
Psychopass bija mana iepazīšanās ar kiberpanka žanru, pēc tam, kad tajā tika pieminēta grāmata “Vai androīdi sapņo par elektriskajām aitām?”, izlasīju to un iemīlēju kiberpanku, pēc tam noskatījos/izlasīju kaudzi lietu no tās.
Sword Art Online iedvesmoja man mīlestību pret MMORPG, ko es spēlēju ļoti daudz lidz ~19 (pēc tam es galvenokārt spēlēju MOBAs). Es to darītu arī tagad, bet man nav pietiekami daudz laika.