Es pieturos pie uzskata, ka Silmariona patērēšanai vajag pareizo noskaņojumu. Redzēs ko tu domāsi, kad aiziesi no darba un tiksi šim klāt. :D
Esmu pārliecināts, ka man patiks.
Bet jā, noskaņojums ir maita, baigi reti ir īstais daudzām lietām… Tjipa jau saka, ka noskaņojumu vajag radīt pašam, bet pēc pieredzes tas tikai kind of reizēm rodas, darot to lietu, kurai vajag noskaņojumu.
Atkarīgs no darba. Gana labiem darbiem man nevajag piemērotu noskaņojumu. Piemēram, man galīgi nebija noskaņojuma iet cauri Hobitam, taču kad sāku, tas pats ievilka iekšā.
Douluo Dalu II: The Unrivaled Tang Sect (Soul Land 2)
Web Novel
Cik tālu esi ticis? Mani visai ātri nogarlaikoja. Cik atceros bija viens no pamatlicējiem regressing žanram
Regressing (atpakaļ laikā) žanrs tas nav īsti.
Soul Land 1, MC Tang San bija no citas pasaules (Arī fantāzija/wuxia).
Reincarnating in a different world.
Soul land 2 Ir 10k gadus pēc SL1, tagad Tang San ir viens no dieviem, un viņš ir vairāk interlude type of character.
SL2 MC ir Huo Yuhao, kurš ir vienkarši piedzimis tajā pasaulē.
Ļoti sen lasīju pirmos 300 chapters Soul Land 3: Legend of Dragon King (arii 10k gadus pēc SL2) Turpināšu pēc SL2.
Tad vienu dienu atradu Soul Land 1 Anime/Donghua. Sagaidiju lidz pabeigta bija un noskatījos. (3D animacijas budzets un grafiki uzlabojas ar laiku - gandrīz 300 serijas ja pareizi atceros) Cik zinu, adaptacija ir diezgan precīza web novel, tādēļ izvēlējos nelasīt pašu noveli.
Tad sāku skatīties Soul Land 2 Donghua, kurai kvalitate ir laba pateicoties Soul Land 1 popularitatei, un izdomaju sākt lasīt pasu noveli paralēli, Šobrīd esmu noskatījies pirmās 73 serijas (līdz 270 chapteram) un no 270 chaptera esmu izlasijis līdz 337 ch.
Uz šita novela var diezgan izdegt jā. Nav katram. Bet man patiik. It ipasi redzet ka pasaule izmainas ar laiku. Un ka MC ietekme nakotni/nakamas gramatas.
Ir contreversija ap autoru, bet “i can like the art without liking the artist”.
atceros laiku kad tas iznāca, tieši tad arī lasīju Soul Land. Atceros kā varēja redzēt kadrus kur tēli parādas kā teleportēti
galvenā FMC var teleportēties jā
nesaprati domu,
tēli materializējās kadrā kurā tiem bija jāieskrien, just a fuckup with camera angle.
ā tu domāji par animācijas kvalitāti, to gan neatceros, mani nekad nav traucējis cgi, tādēļ varbūt nepamanīju, vai man tas traucēja tik maz ka neatceros to
Iesāku lasīt Pūķa ķērāju un apstājos tieši pirms ainas, kam būtu jāievada grāmatas galvenais konflikts, taču laikam nevarēšu pabeigt. Gars par vāju šobrīd
Pabeidzu lasīt un pēc lasīšanās sagribējās to japānas naudas/veiksmes kaķi iegūt sev un kā reiz man draudzene no āzijas atveda šī kaķa piekariņu :D
Tagad lasu šo:
man patika tie lv šausmu stāsti, bij feina