Jā, tas tiesa. Tas tieši bija 2004.gada filmā “Godzilla: Final Wars”. Japāņu Godzilla šo Zillu iemeta Sidnejas operasnamā. Zinu, ka daudziem nepatika šī Godzilla interpretācija, un tas ir saprotami. Bet, veids kā tika pasniegts - man ir atmiņā paliekošs.
Bet, parcik es arī tik šodien uzzināju par šī topika eksistenci…gribētu pieminēt SSSS Gridman un SSSS dynazenon animes, kas ir cauraustas ar tokusatsu un kaiju atsaucēm. Piemēram visi kaiju dizainēti tā itkā viņos varētu būt iekšā cilvēki un visas cīņu ainas uztaisītas tā kā 90to tokusatsu būtu bijis iespējams uzfilmēt. Abas animes manuprāt ir krimināli underrated( ja neskaita Rikas stilbus, ar kuriem viss internets bij pilns), it īpaši jo tas ir studio trigger garadarbs. Abām animēm ir kinda shared visums, jo angsty sīcis no gridman, parādās dynazenonā kā kruts caur dimensijām ceļojošs aģents un pat savā gridknight formā sakombinējas ar pārējiem. Bet tajā pašā laikā gridman beidzās atklājot ka visa anime bija galvenā ļaundara izveidota simulācija un galvenā trijotne bija speciāli radīti lai būtu viņas draugi. Hell anime beidzās ar live action kadriem kā viņa pamostās. So it’s complicated. Also gridmanā ļoti daudziem tēliem dizainā bij transformeru atsauces, kas man likās tik prikolīgi
Es gribu jaunu Mothra filmu vai filmu sēriju.
Ļoti pozitīvi atsaucies uz šo sēriju. Vai izteikti favorīts tieši mecha žanrā? Noteikti uzmetīšu aci. Vai tur ir tikai mecha vai mecha vs. kaiju?
Cik noprotu, ir ļoti liela iespēja, ka Mothra varētu parādīties vistuvākajā nākotnē. Varbūt pat šajā filmā, kas iznāks martā? Man ļoti patīk (un ceru), ka Legendary studija paliks tāda noslēpumaina un neparadīs citus kaiju priekšlaicīgi - kā, piemēram, Shimo. Tam mēs redzam tikai acis.
Tas gan nav Toho veidojums, bet vēl man ir prieks, ka Gamera arī atgriezās, (kaut gan animētā formā) Netflix seriālā Gamera: Rebirth.
Izteikti mecha vs kaiju
Es neesmu baaigais mecha fans, pa lielam neesmu redzējis nevienu no lielajām mecha animēm, tāpēc grūti teikt. Bet šitas patika. Daļēji jo…animēs vairs nav tādu izteikti mehānisku transformation ainu. Un man tās ļoti asociējas ar bērnību
Piekrītu! Protams, kā fans, būtu priecīgs Gameru ieraudzīt Legendary filmās, bet nezinu, lai kas tāds notiktu. Iespēja noteikti ir tikai kādi 0,000000000001% Jo tomēr Godzilla pilda jau to funkciju, ko Gamera varētu. Lai gan - kāpēc ne?
Un kā sanāca tieši par šo uzzināt? Kur pirmo reizi padzirdēji?
Es esmu nedaudz pasekojis nākotnei - un redzu, ka cilvēki arī runā par Kaiju 8
Mother’s basement video par pirmo sezonu
Kaiju Nr. 8 vaigi populārs ir( tik ļoti ka janī rozē to mangu var atrast). Hau ilgi ir vēlme to noprovēt