Geoguesser saspēle

Skatoties ka mēs nodzīvojāmies trīs stundas var spriest, ka saķere ir. Gan jau būs vēl, bet tā lai neizsmeltu prieku no pārējām aktivitātēm.

Pārvietošanās tur vienīgais veids, kā atrast kādu ceļa zīmi vai norādi, lai varētu uzminēt kur tas ir. Citreiz palīdz ceļa nosaukums, iesit un paskaties kur tas posms ir, tā apmēram vismaz uz pareiza ceļa būsi. Bet, ja nesanāk neko atrast, tad uz haļavas iebaksti. Tur visas vietas praktiski tikai meži un pļavas vai kāda viensēta pie ceļa. Ja vēl būtu kāda populāraka vieta vai pilsēta un ja esi bijis tur, tad vēl varētu zināt.

Ko tu ar to domā?

AHA! Tāpēc @Kanade bija mvp :D

2 Likes

Nu kā vienkārši tajā kartē rāda ceļa nosaukumu, piemēram P36, paskaties, tas ir autoceļš Rēzekne—Gulbene

paskaties kur?
vienkārši mēģinu saprast vai izmantoji citus resursus ārpus spēles.

Google ierakstīji autoceļa nosaukumu

nākamreiz jāspēlē tikai ar spēles resursiem, tur jau tas āķis ir.

2 Likes

Nu ar spēles resursiem, kaut kāda plika pļava varbūt da jebkur :D Varbūt ja esi tikai tur 100 reizes garām braucis. Pārāk pārspīlēti tur pļavas un meži tikai, nekādu sakarīgu objektu. Vienīgais, ja tikai izdodas uzdurties kādai zīmei braucot pa ceļu.

tāpēc jau ir azarts medīt katru mazāko pavedienu, tā starpā ceļu nosaukumus, kurus mēs meklējam kartē ar risku pavadīt pārāk daudz laika meklējot.

1 Like

Nu jā, bet ja 2 min baksti speedrun pa ceļu un nav nekādas zīmes vai paveidiena, tad neko.

Pro pēc saules pozīcijas un foto kvalitātes jau atrod kas ir kut

3 Likes

Šis drīzāk ir šoferiem, kurjeriem, tālbraucējiem, kas braukā pa Latvijas ceļiem.

Šajā ziņā komandas spēle bija parocīgāka, kamēr viens atrod ceļu, otrs var atrast vēl konkrētāku pavedienu.

Mani māc šaubas vai kurjeri pārzin tos meža ceļus diži labāk par mums. :D

1 Like

mana komanda - me, myself and i :joy::joy::joy::ok_hand:

1 Like

The best team of all xD

Atvēru to openGuessr, gribēju pamēģināt un man izmet šito

No sākuma nelikās, bet nu I guess Germany :smiley:

1 Like

vietēji arī izskatās pēc Neo-vāciešiem

Izrādās Indija.. Nekad nepateiktu :smiley:

kāršskrusts bija tak arī budisma simbols ja nemaldos

1 Like