Gaismas dārzs. Cie Carabosse uguns instalācijas Uzvaras parkā

Hey, hey, hey

Camping Camp Fire GIF by Elle

Rīgas dzimšanas diena ceļas un veļas. Tās ietvaros kā parasti ir dažnedžādākie pasākumi - šoreiz vērsīšu uzmanību, uz vienu, ugunīgi liesmojošu pasākumu Cie Carabosse uguns dārzs. Informācija joprojām ir visai mīklaina. Bet skaidrs , ka pasākums norisināsies Uzvaras parkā, no 22.00 līdz 01.00, un tajā būs dažnedažādākās liemsmojošas instalācijas. Uguns dārzs notiks divas naktis pēc kārtas - tomēr saietu fokusēju tieši uz piekdienu, jo sestdien jau notiek jau vis kaut kas cits

Pēc naksnīgā uzvaras parka izpētes( jaunais parks arī bez visām instalācijām naktī izskatās smuks), pāris pirmā tramvaja pieturu attālumā vienā virzienā ir kalnciema ezītis(nu un otrā jau ir centrs). Atkarībā no interesentu pulka, varētu arī pie manis, paciemoties, kā dikti novēlotu sālsmaizi, vienīgi man nav diži daudz aktivitāšu. Kādu filmu, ar našķiem varētu palūrēt

• Jā, ir interese par pasākumu
  • Nē, bail no tiem Āgenskalna piromāns
0 voters
2 Likes

Ja vajag varu,kādu galda spēli paķert

1 Like

sure.

Izklausās forši. Bet piektdienā būtu kā būtu, tāds 50/50, bet uz sestdienā uz maizi ;D ;)

Es tomēr vairāk uz piekdienu merķēju

Es domāju, ap desmitiem tiekas pie Pepsi centra

1 Like

Pasākums izskatās intirģējošs, bet nāksies izlaist, gaidīšu bildes kā jums tur gāja.

1 Like

Es vairāk gribētu video redzēt, ja jau uguns.

Fire Elmo GIF

1 Like

Pats vsp būsi, jeb vēl uz slimības lapas?

Gribu, bet nebūšu, kakls un deguns joprojām čupā, nejūtos labi, un negribu citus aplipināt.
Kaut kā ģimenes ārstes ieteiktie pulverīši neko diži nedod…

Būšu 30min laikā…

1 Like

Mēs ja kas jau iekšā ja kas raksti

8 Likes

No spoilers :joy::joy:

1 Like

Goddayum, I hate that I’m sick right now!

Kādam vajag ar platleņķa lēcu to visu nofočēt no kāda augstāka punkta. Horizontāli, obviously.

3 Likes

Domā tev dynamic range pavilktu?

Gan jau, ka pavilktu.

5 Likes

Nooooice!