Slēpošanas prieki AF! ❄️

huhu, sniga sniegi putināja! :snowflake:

Mickey Mouse Christmas GIF by Disney Jr.

skatos, ka pagaidām Uzvaras parka slēpošanas trase ir slēgta, bet esmu pārliecināta, ka ne uz ilgu laiku (as we see there is snow outside, huhu)!

lai nu kā, neesmu slēpojusi ļoooti sen, un baigi gribas. Jaunaja gadā slidoju, was fun! so yeah, tad ja ir gribulis, varam visi kopīgi paslēpot! :snowman:

tagad man jāsaprot, cik vispār gribētāju būtu un tad attiecīgi saorganizētu, kuru dienu paslēpotu un tad pēc tam karstu dzērienu kaut kur iedzertu!

visdrīzāk būs Uzvaras Parkā, kur slēpošana ir bez maksas, bet ja nav savu slēpju, tad noma - 4,50 eur
vairāk info: Slēpošanas trase Uzvaras parkā.

Vai gribi slēpot?
  • Jā, davaaai
  • Varbūt, atkarīgs kad
  • Nē, man bail
0 voters
1 Like

Esmu slēpojis precīzi nekad. :joy::joy:
Man lūdzu bērnu kalniņus :grin:
Ir iemesls padomju slēpes izvilkt :rofl:, bet zinu, ka kaut kas jaunāks ar bij…

3 Likes

yeee, tur Uzvaras parkā man liekas nekādi baigie kalni nav, tā kā no problemo, nekur tālu nekritīsi ;D

1 Like

Honestly same nekad tā īsti nav sanācis

2 Likes

Nuuu…hate to be a buzzkill bet šitas sniegs nākamnedēļ kusīs

Kas attiecas uz slēpošanu, es varu jūs atbalstīt no malas. Slēpošana absolūti nav mans, uz slēpēm jūtos kā ronis sahāras tuksnesī, uz priekšu māku kustēties tikai vainu staigājot kā ar ūbergariem zābakiem vai atgrūžot sevi ar nūjām, kas ir baigā slodze ekipējumam

1 Like

tevi uz ragaviņām uzliksim ;D

šitais sniegs jā, nokusīs, bet ziema ir gara, also kā teicu - trase vēl ir slēgta pagaidām.

1 Like

Ar manu miesasbūvi uz ragaviņām ir bīstami XD

Baiga inerce XD

2 Likes

3 Likes

ārā baigais putenis, ar @akitsu domājām, ka rīt t.i. 16.02 (svētdien) brauksim uz Ušakova kepku šļūkts ar kamerām ;D
nav gluži slēpošana, bet ziemas prieki ir ziemas prieki.
ja kāds grib pievienoties - droši!

3 Likes

Eh, Dreiliņi, ir patālu

mašīnā ir 3 brîvas vietas, ja ir iespēja tikt līdz centram, tad uz turieni ar mašīnu visi aizbrauktu :ok_hand:

safe to say - pa ušakova kepku šļūcu tā, ka lāpstiņas atdauzīju :smiling_face_with_tear: drošvien rīt būs zilumi

3 Likes

4 Likes

Ko tik maz sniega?

bet nu tā kritu, ka elpa aizsitās

neesmu laikapstākļu guru - nevaru kontrolēt sniega daudzumu ;DD

2 Likes

Vnk manā galā sniega bija krietni vairāk šodien. Mosk labajā krastā mazāk uzsniga

2 Likes

Trūdošais kompostu kalns, kas ir Ušakova kepka, noteikti visu sniegu nokusināja

1 Like

Šodien bija jāšļūc atkal. Vai rīt.

1 Like