Foruma pikniks - jau 6.jūlijā!

Kādu laiciņu atpakaļ @haachikooo ierunājās (jebšu uzrakstīja) par to, ka varētu uzrīkot foruma pikniku. Barabim, barabum, un šeit mēs esam.

Vieta: Lucavsalas Grillparks (tur var atrast lielos mangāļus, kurus varētu izmantot - kā arī, turpat ir laukums, ja kādam ir pétanque lodes un netālu arī ir vieta, kur iemērcēt pirkstus ūdenī). Protams, varam jau arī izskatīt opciju pie galdiņiem, kas ir pie Lucavsalas kafejnīcas (tur, kur ir saldējuma busiņš). Tikai nezinu, vai tur var lietot vienreizējos grilus.

Viss atkarīgs tomēr no laikapstākļiem - lietū nebūs jautri cept, tādēļ gribētos sagaidīt atbilstošu nedēļu, kad ko tādu varētu uzrīkot - visticamāk, ka uz jūnija beigām/jūlija sākums. Lūgums ņemt vērā, ka sekosim laikapstākļu prognozēm - ja tomēr dienu/divas pirms pasākuma solīs, ka lietus būs, pārplānosim.

Kuras dienas jums būtu piemērotākas:

• 28.jūnijs
  • 29.jūnijs
  • 4.jūlijs
  • 5.jūlijs
  • 6.jūlijs
0 voters

4.jūlijā, piektdiena, ir arī “American Independence day” - zinu, ka dažreiz ir pasākumi pat Brīvdabas muzejā, bet pašlaik vēl neesmu dzirdējis par neko tādu. 27.jūnijā mums ir tiešsaistes saspēle (29.jūnijā netiktu pats, bet varbūt tā ir diena, kad tiktu lielākā daļa, nekad nevar zināt).

4 Likes

Tā, vai visi, kuri vēlētos, ir atzīmējuši?

Šim noteikti vēl došu laiku pirms izziņošu gala datumu, bet pagaidām vadībā ir 6.jūlijs.

galvenais lai ārā silts un kaut cik saule spīd ;D

tagad tāda vasara ka aint asking much

4 Likes

Paldies visiem, kas piedalījās balsošanā! Mums uzvar 6.jūlijs. Lūgums visiem ielikt kalendārā un sākam gatavot marinādes, brūvēt pašmāju aliņu un izgludināt plediņus.

Protams, redzot, kādi nelabvēlīgi laikapstākļi mums notiek visapkārt, sekosim tiem piesardzīgi klāt un lūkosim, vai tajā nedēļas nogalē nesola nekādu taifūnu. Tad radīsim kādus iekštelpas alternatīvus (sliktākajā gadījumā) un pikniku pārcelsim uz vēlākām jūlija dienām.

Paldies par uzmanību - olē!

5 Likes

nu ja pašreizājiem laikapstākļiem var ticēt, svētdien būs tīri okei

2 Likes

Jā, it kā sola +22 grādus un saulīti

1 Like

Atkarīgs no tā cikos norisināsies un vai jaunas kolēģis būs nostājies uz kājām, bet varētu ar piekāpt… tur būs redzams…

1 Like

cikos vāksimies?

1 Like

Manuprāt, zolīds laika diapozons būtu no plkst 13.00. Turpinām vērot arī laikapstākļu aplikācijas - katra man rāda kaut ko citu pašlaik.

Tie, kas nav vēl bijuši, Lucavsalā, netālu no parkinga ir mans iepriekšminētais Ķekavas grilparks. Tur, protams, ir tikai viens bet - tas ir, ka šeit valda “kas pirmais nāk, tas pirmais maļ” princips - tādēļ centīšos būt nedaudz laicīgāk, lai novērotu situāciju, un, sliktākajā gadījumā, paņemšu pāris vienreiz lietojamos grilus:

3 Likes

Starp citu, vai kādam varbūt ir “petankas” lodes?

man arī gribas uzspēlēt, domāju nopirkšu.

1 Like

BrainGames zinu, ka pārdod 6 bumbu komplektu (3 lodes katram).

jē. tik aiz skopuma ceru atrast citur, lētāk un, protams, ne mini variantu.

kā tur ar oglēm, sērkociņiem, soļarku?
ko vispār paņemt, lai nav tā, ka visi paņem vienu un to pašu, bet nav piemēram, mērcītes vai ūdens vai salvetes

Blakus ir neste. Tajā ziņā viss ir nodrošināts :ok_hand:

1 Like

nu jā, no mašīnas ar var nosūkt ;DD

1 Like

Nu, ja kāds vēlās pieteikties uz ko specifisku, tad es noteikti esmu “all-ears”. Malka man ir pietiekamā daudzumā mājās, tā kā to varu paņemt kādu saišķi vismaz (skaliņus ar). Degšķidrums arī ir.

Kā biju minējis, mums būs jāvēro, ko laikapstākļi solīs un jāpatur plāns B dzīvs arī ar vienreizlietojamajiem griliem. Kaut ja neizlietos tajā reizē, to jau visu ātri var izlietot arī vēlāk. Es pats turp braukšu ar mašīnu, tādēļ varu paņemt tādus first “utilities” - salvetes un krūzītes tieši biju iepriekš jau sapircies. Šķīvīšus un galda piederumus varu apskatīt vietējā Maximā - pēc tam varu iemest pieprasījumu katram.

Ja kāds grib pieteikties uz šīm lietām, droši atsaucās:

• Ogļu maisu;
  • Vienreizlietojamie grili (drošības labad lai ir kādi 3-4 gab kopā);
  • Vai ir durkļi / grila sietiņi (varu paņemt vienu sietiņu un pāris durkļus).

Ēdiens / dzēriens / mērcītes, tas jau laikam katram, ko pats vēlētos un sirds kāro (kā arī, kur nu katram ir savi “dietary restrictions”).

un tieši tajā dienā arī šis xD

3 Likes

saēdīsimies šašļikus un tad brauksim pie esplanādes zīmēt :grin:

2 Likes