Cēsu alus gan reanimēšu citreiz.
Sajūta, ka cilvēks devās tieši atvaļinājumā, un nebija man atbildes vairs. Vienīgais āķis, ka darba dienās tas viss būtu. Nolēmu vairs uz to nefokusēties un nečakarēt grafikus.
Cikos mēs visi izbraucam un/vai cikos mēs esam Līgatnē, jo es domāju no vecākiem ņemt mašīnu, kas ir Saulkrastos. Attiecīgi, būtu forši ja més vienotos, cikos tiekamies Līgatnē
Parasti mēs darām tā kā visi salasās vienā spota Rīga un tad dodas ceļā, izbraukšana no Rīgas, vēlākais kādos 11tos. Attiecīgi Līgatne vajadzētu būt ap vieniem, biki pēc ja ierēķina apli dēļ ceļu remontiem
Par šīm un citām lietām būs kopīgi jāpadomā. Bet Aleksim taisnīb, vēlaikais 11 izbraukšana.
P.S.Šodien. rītdien. Piesēdīšos pie detalizētāka apraksta izveides.
Kaut kad drīz būtu jāsaprot kā tauta sadalās pa mašīnām, jo tās 2 nedēļas paskries ātri
Also, es tā pačekoju, par to ezeru, @Kadiljaks baigais likums tomēr jāmet lai uz burtnieku aizvestu. Un ņemot vērā ka tās būs dienas beigas, vai tautai būs līdz tam.
Es domāju, ja laikapstākļi būs šādi, peldēt vēlmi veicoši varētu Vaidavas ezera piestāt
Pa ceļam uz Valmieru, smuks, labiekārtots ar saldējuma stendiem, galdiņiem, pati pludmale arī ir laba.
Heijooo!
Vai esat gatavi bērni? Es nedzirdu! Vai esat gatavi!?
Palikušas 10 dienas.
Dažas izmaiņas. Pazemes Ezarus izņēmu, bet skatīsimies, kas pēc laikiem. Rakšu Zoo vietā mazliet labākā un lētāka alternatīva tika ierosināta. Dažas lietas izlemsim uz vietas.
Fiksi par nakstmītnēm:
Baltakmeņu muiža, Mujani (atjauninātās 2025. gada cenas)
3 izstabas, gultas vietas: 9x1 vietīgas, 2x2 vietīgas un viena 2xvietīga
Ja kāds grib, tad varēs ar teltīm, iekštelpas ir visiem paredzētas.
Starts: 9.08, 10:30
Katoļu iela 4, Neste/Hesbruger. Nemainīga un parocīga vieta
Ja kāds nevar tikt, rakstat, domāsim…
1. Dienas maršruts.
Īsumā - iepazīstam Līgatnes alas, Izbaudam Vienkoču daiļumu.
Cēsis - liela pilsēta, daudz iespēju.
Satiekās visi pie Lielās Ellītes, Liepā.
Valmierā iepērkās un laižam uz peldi :D Atgādinu!! No 1.augusta stājas jauni Alkahola apgrozības noteikumi: Tā pārdošana sestdienā ir līdz 20:00, ja kāds grib aliņu vai ko citu.
2. Dienas maršruts
Pamostamies. Pakasam dupsi, iztīram zobus un uz Valmieru.
Paēdam, pakasam pēdas Sajūtu parkā, izbaudam Neoniju.
Dodamies uz Limbažiem, potenciāli varbūt pa ceļam paņemot. Varam iebraukt Lavandas laukos.
Iebraucam Sudraba muzejā, apmeklējam mazu un mīļu Zoo, kur var arī ieturēt pusdienu pauzi
Tiekas pie Minhauzena.
Izstaigājam, lēģendas paklausāmies.
Vairāk informācijas pasākuma dienā
Abos Google linkos tas pats maršruts radās itka
Salabots
Paldies!
Atkal Pingvīni noteikti sabotēja :D
Sanāca normāli iesildītes braucienam.
Vakar bija
Valmiera-Rīga-(faking Sigulda)-Ape-Alūksne-Valmiera-Rīga-Valmiera maršruts.
Salutējam par izmēģinājum!
Siguldai riņķī brauksim.
Nu ko, pēdējā nedēļas līdz braucienam.
Zinu cik visiem patīk WazAps. Tāpēc laipni lūgti
Aktuālais braucienā un cits info būs tur.
Jācer ka laikapstākļi būs kaut cik okei. Pagaidām nākamo nedēļas nogali Vidzemē sola puslīdz okei, bet var būt visādi
Visadi Saulaini
Ilgi domāju un palaidu garām pieteikšanos…
Mašīna sava, esmu no cēsīm.
Ja atskaita guļamvietu, par ko esat jau noteikti visu norēķinājušies. Vai var vēl pievienoties?
Manā skatījumā nav problēmu.
Vienīgi guļamvietu vairs nav. Parējo PM.
a kas vsp ir ar mašīnām? kā mēs braucam? cik mašīnas? kuri pie stūres?
Tik daudz jautājumu. :D
Mums ir 5 auto. Pie stūres paši auto īpašnieki, ja vien viņi paši neizdomās citu vai nelūgs kādu piesēst.
@Kristianux @WizardsWild @akitsu @Richi un Betija ( @Menestrels ) . Orientējamies uz šiem.
Un +1 auto iespējams (@5umm3r ) un @JunkLado ar savu.
Ar mašīnām braucam. Var protams ar velosipēdu.
Ja runājam par izvietojumu - satiekās visi setdienas rīta uz lecam iekšā. Ja kāds grib sev specifisku auto vai šoferīti - visu var sarunāt.