shrugs ja labi grib visu var samēslot XD
bet jā zīmēju jau labu laiku šad tad miksēju ar Photoshop @Menestrels
Man kaut kā nekad nav patikušas zīmētās Sai līnijas. Stāv uz datora tikai tāpēc, ka neaizņem daudz vietas un nav jāinstalē. Šodienas lielākais pārsteigums ar Sai, tas negrib saglabāt .png ar tukšu fonu. Laikam kaut kāda nepareizā vecā versija… lai gan tāpat vajadzētu būt tādai iespējai. :\ Manā uztverē spraitu veidošana ir viena no digitālās zīmēšanas pamata lietām.
nu nav jau perfektas bet tas diezgan labi palīdz mouse māksliniekiem kā man…novilkt taisnu līniju ar peli ir neiespējamā misija …njaa ar transparentu diemžēl nesaglabā pašai tāda neliela vilšanās
nu kā nu kuram pašlaik mācos pixel art zīmēt …tāds čakars
Varu iedomāties, lai gan pats neesmu veidojis pixel art. Tu skaties, zīmējot ar peli, var ar laiku sabendēt roku.
Ak tie laiki, kad es pixel art zīmēt mācijos :D Mans pirmais darbs tik tizli izskatījās
Nu ja tur jau tā lieta tāpēc ceru ,ka visi mani plāni sanāks un dabūšu nopirkt kaut vismaz sākumam grafisko planšeti.
Es ņēmu Huion, neko sliktu nevaru teikt, labs ražotājs.
okey paldies par ieteikumu
ja atceros pareizi tad draudzenei arī bija tās pašas firmas
atceries kur tieši pirki un pa cik???
Precīzi nepateikšu, vienā no lielajiem ķīniešu tehnikas veikaliem, 60$ - Huion H610. Aliexpress skatos Huion zīmēšanas planšetes sākas ar 35$, pie tam šī ir no jaunajiem modeļiem. Zem nodokļa nepalīdīsi, var nākties maksāt, ja muita aiztur sūtījumu. Ar 60$ sākas lielās planšetes. Parēķini finanses, pastaigā paskaties piedāvājumu. Huion mājaslapā var apskatīt un noskaidrot kuri ir jaunākie modeļi.
Par šo pat nedomā, šī planšete der parakstiem nevis normālai zīmēšanai:
Šobrīd lietoju tieši šo pašu modeli. Vienīgi Huion jau ir paspējis izlaist lērumu jaunu modeļu. Nesaku, ka šis slikts, bet ir pieejami jaunāki. Es piemaksātu 10$ un paņemtu HUION 1060 - augstāka izšķirtspēja, vairāk pogu, atmiņas kartes vieta un stailusam ir akumulātors, nevis baterija. Ar baterijām čakars, man pie tam viena iztecēja. Esmu pilnīgi un galīgi atradis no bateriju lietošanas.
Paskatījos modeli ,lai arī vairāk pogu nav īpaši saprotams priekš kam tās īsti ir shrugs
Plus skatījos arī HUION H610PRO modeli arī tam ir pieejams uzlādējams stailuss
njā es arī pati neesmu īpaši liela bateriju mīļotāja …sāku tās ienīst ,kad ziemā bija vairāki komplekti jāpērk ,lai varētu lielākā daudzumā uzņemt dabas ainavas
Google Chrome, Open Source antivīruss, VLC player+AegiSub un Windows Widgets ar datumu un laiku… DATUMU UN LAIKU, Karls!!! simbioze liek zem smaga jautajuma tava prasmes strādāt ar subtitriem un datoru kopumā
es jau domaju prasisi kur naruto wallpaper
Ar wpp viss kārtībā. Varēja būt atklātāka bilde, bet tad no mātes pa galvu dabūs.
amm ir jau bet nebija uzlikts:D
man jau ir mate nedod par galvu