Darbvirsma/Desktop

Kā tev tā jaunā Telltale spēle?

Nu, ir kinda ok tā, bet nav tas labākais TellTale garadarbs. Pats minecraft neesmu spēlējis, tā kā atsauces man arī iet gar degunu.

Pat negribas mēģināt. :frowning: Par laimi, rīt iznāk pēdējā Tales from the Borderlands nodaļa.

Nezinu cik par laimi :confused: , bet cerams aktīvak risināsies darbs pie twd michone mini series, lai var arī tikt pie s3 un varbūt wolf among us s2. Game of thrones arī drīz būs pēdējā ep.

1 Like

Nav izcilā spēle, taču visums interesants. Troņu Spēles švakākas. Pēc grāmatu izlasīšanas, spēles atgādina lētu sērijas pakaļdarinājumu. :smiley:
Walking Dead man pēc savas būtības nepatīk visa sērija. Seriālu un komiksus pavisam nepanesu, Telltale spēles vēl kaut cik. Wolf Among Us s2 būtu labi.

Ehh, twd komiks ir tīri forš, seriāls arī savā ziņā. Spēles bija nice. Wolf Among Us komiksu lasi? Diezgan nice.

vai ne es arī ar nepacietību gaidu Wolf among Us s2 …dzirdēju kaut kur ka tie plānojot Decembrī viņu izlaist …vēl tik nedaudz jāpaciešas :smiley:

Nebūs tik agri, nesen vēl viens no TellTale darbiniekiem twītoja, ka s2 ir iespējama, bet nu vēl nekas nav 100% zināms.

Neesmu. Ja neaizmirsīšu, apskatīšu. Tas tumšais visums man patika.

Art ir awesome, coveri ir vieni no labakajiem ko esmu redzejis un jā, story un tas visums ir tumšs un gritty

http://static.giantbomb.com/uploads/original/1/18918/2560547-0488099838-Fable.jpg

http://static.comicvine.com/uploads/scale_small/0/4/65173-9723-98170-1-fables.jpg

1 Like

Sam & Max? Tā tik turēt! Šodien forumā piedzīvojumu spēļu diena.

Atkarīgs no tā vai tev patīk Battlefield.

Šis vel skaitās kārtīgs desktops.

3 Likes

Tad viss ir kā nākas. :smiley:

Man biezi bija tāpat, pēc tam vnk uztaisu jaunu mapi, nosaucu par Desktop un tur sametu visu kas bija uz ekrāna

Un man jau šādi šķiet, ka pa daudz mapīšu :D

Mani Bf3 tā arī nekad tā īsti neaizķēra

Es biju pārāk atspēlējis Bad Company, priekš BF3 nepietika spēka.

BF2 > BF3. Es tajas lielajās mapēs ar tankiem, snaiperiem un visu pārējo nevienu nevaru nošaut. BF2 kādreiz daudz spēlēju. :s

Es ar Bf2 biju spēlējis padaudz, bet tad ilgi vispār šaušnu spēles nespēlēju un tad dabuju Bf3, bet nu es labāk izvēlos spēlēt tankus bf3 vietā :smiley: