DAN DA DAN - jau trešajā oktobrī, @H_Hercogs iesaka

Par šo darbu zinu maz, taču izjūtu zināmu radniecību, jo mani mēdz saukt par Dan un šo seriālu sauc DAN DA DAN vai Dandadan. Tātad varētu būt mans. :D Kā arī @H_Hercogs ir masīvs fans.

Seriāls būs radīts balstoties uz Shonen+ mangu ar tādu pašu nosaukumu. Tas man liek gaidīt gana jautru un vieglsirdīgu ekšenu, kas cerams būs arī gana ērmīgs.

3 Likes

Pilnīgi virsrakstā mani ieliki…

Bet jā -ja manga ir rādītājs, tad action būs labs, un ļoti daudzveidīgs, ņemot vērā ka stāstā ir dažnedažādājie rēgi un yokai un visu veidu citplanētieši, katrs ar sev unikālu cīņas stilu. Humors arī labs, ja ne reizēm pa daudz daiktu joku mēdz būt. Ganjau pirmajā sezonā līdz tam netiks bet galvenais romantiskais pāris arī ir super doki doki

Bus jauzmet aci! :+1:

Sen tik vizuāli interesants op nav redzēts.

2 Likes

Šis palielināja manu interesi vairāk nekā visi apraksti. :D

2 Likes

Mana vienīgā problēma, ir ka šitas būs 12 epizošu gabals, un mangas sākums nav tas stiprākais. Bet pēc pirmās epizodes man ir augstas cerības.

also the first episode is kinda fanservice-y, bet vismaz čalis, tā vietā lai ar pavērtu muti un asiņojošu degunu vērotu puspliko klasesbiedreni, novērsdams skatienu iedot viņai savas drēbes

Atradu brītiņu lai palasītu mangas pēdējos chapterus, un, diži nespoilojot - pēdējā arka ne tikai iepazīstināja ar jaunu tēlu ar ierasti dzļu un traģisku dzīvesstāstu, bet arī ļāva bariņam side character dabūt savu tēla izaugsmi. Turklāt, arka bija neslēpta jumanji parodija ar cuphead un Alises brīnumzemē elementiem

Noskatījos pirmo epizodi - stipri seksuāli uzlādētāks gabals nekā es biju gaidījis. :D Ej tu nost.

1 Like

Warned you. Jeb tu par to bieu stāstu aizsāk čaļa nozagtie pauti

Es pa to ka galvenā varone tā ļoti ikdienišķi tika izģērbta un gandrīz izvarota/nogalināta. Sasodīts, es gaidīju, ka šis ir vieglsirdīgāks gabals. Vecenes spoks un čaļa nolādētie pauti, vēl kaut cik ir jautra padarīšana. Tur tā pat tajā iemiesošanās/lāsta padarīšanā vairāk ir runas nekā sekas.

1 Like

Nuu, mangā tā aina bija vēl trakāka, bet jā, tas ir īpatnējs sākums

Bet es neteiktu ka Dandadan ir tikai vieglsirdīgs gabals. Tas ir kā klases klauns aiz kura jestrās ārpuses slēpjas dziļas traumas. Manga ļoti daudz pieskaras izolētībai, gan tai ko esam radījuši mēs paši, gan tai ko sabiedrība uzspiež mums, vainas apziņas un ļaunatminības nospiedošajam efektam, kara šausmām utt

Un fakts, ka One Piece Luffy saka: “Lemme gobble that wienie”, ir kaut kas, ko nebiju domājis, ka dzirdēšu :rofl::rofl: I guess he found his one piece, yo

3 Likes

Tīri interesanta “premise” - to “lemme gobble your wiener” (Luffy) un “give me your banana” (Zoro). Saprotu, ka šajā sezonā ir gaidāmi pāris labi gabali - tad nu atkal būs ko skatīties! Interesants stāsts izskatās.

Also - pirmā episode bija tikai viens mangas chapters. Un mangai ir 168 chapteri. You can imagine the insanity

4 Likes

Noskatījos otro epizodi…damn. tas ka puse epizodes bija melnbalta reāli ļava pirmajai Okaruna hibrīd transformācijai vnk spridzināt

Also…arī šī epizode adaptēja tikai vienu čapteri. Ar šādiem tempiem šī būs dikti gara anime

Akd

1 Like

Tiko uzzināju ka Turbo tantuka dub VA ir sasodītā Rita Repulsa no power rangers

Damn, šitā bija sasodīti action packed epizode…beigas ar baigi foršās, jo bieži vien tā nelielā frāze “līdz rītam/nu tad tiekas” sevī nes lielāku spēku nekā mēs aizdomājamies