DAN DA DAN - jau trešajā oktobrī, @H_Hercogs iesaka

Daudz aktivitātes, tas gan. Pēc pirmās mini arkas noskatīšanās nevaru teikt, ka es pilnībā esmu drošs par seriāla stilu. :D

1 Like

Kas tieši tevi neuzrunā?

Tas ka nav skaidra žanra un tematikas? Kinda saprotu, bet manā gadījumā tieši tas pievilka pie mangas.

Nav tā, ka neuzrunā. Es nejūtu visuma noteikumus, gaisotni. Nākošā arka man ir pilnīga mistērija.

Ufff, tad man ir aizdomas ka šis gabals nebūs tev. Jo nav tādas vienojošais gaisotnes vai elementa atskaitot atrastās ģimenes aspektu un foršo romantiski ķīmiju starp Momo un Okarunu. Katrai citplanētiešu rasei, katram yokai ir pilnīgi savi spēles noteikumi kas ietekmē gaisotni un pat arkas žanru un stilu, kas var būt unikāls tikai tai arkai. It’s very much random bullshit go. But it works, and I love it

1 Like

Dan Da Dan noteikti ir savs stils. Pat ja tas ir tīri klasisks “šīs nedēļas ērmīgais piedzīvojums”.

Patika dzirdēt kā Turbo Granny (aka One Piece Luffy) angliski pateica “son of a bitch!”. Iztēlojos, ka ko līdzīgu Luffijs varētu pateikt Blackbeard sērijas kulminācijā

1 Like

Tas sākums tiiiik cuteeeee :face_holding_back_tears: :face_holding_back_tears:

2 Likes

Seriāls tā pa nopietno izspēlē romantiskās spriedzes kārti. :D

Esmu kriksīti vīlies, ka sērija izvēlējās nenogalināt Turbo babu. Nebiju gaidījis, ka tā ir pirmā plāna varonis.

Kas tev pret apsēstu maneki neko kas uzvedas kā tipiskais facebook būmeris un lamājas kā jūrnieks XD

Pieļauju, ka runāji par 5.epizodi - un tiešām, jāsaka, ka sākums, kad viņi meklēja viens otru pa visu skolu bija piemīlīgi :sweat_smile: Kopā ar to Alpu mūziku fonā - prīmā!

7tā epizdode…asaru slūžas ir vaļā, bimbāju kā mazais bērns. es biju aizmirsis cik emociāli graujošs tas backstory bija un tā mūzika to paceļ nākamajā līmenī

2 Likes

Emperors New Groove Crying GIF

Aye - šī bija tiešām uz emocijām tendēta epizode. Vairāk par visu, mani interesēja, kas varēja notikt ar meitu. Bet, zinot 21.gadsimtu… tad nekas labs.

I’m guessing cilvēku tirdzniecība jo tie šķita parādu piedzinēji

2 Likes

Hot take: the dress costed her her daughter. good message but tragic.

Dan Da Dan spoki ir visai traģiski radījumi. Turbo veča tāda pati vien ir. Neslikta epizode, es gan jaunus sēru dziļumus neatradu.

Man ar galvā iezagās doma, ka tā kleita tur varēja būt kaut kā iesaistīta, bet tādu labu, stingru mājienu īsti nav.

1 Like

I imagine you like this:

2 Likes

Yeah. Pretty much

Pēc skumjās epizodes seko epizode ar “standard harem trope” :smiley: , Godzillu, vairāk banana brīžiem un vēl ko pavisam interesantāku!