nē, netaisos būt developer, lai gan man darbā liek darit lietas caur github :D
pirmo reizi kad izmantoju github, ar visiem pull requests etc nejauši pushoju uz mainu :D labi ka tas kas bija par šito atbildigs bija apmierinats
Tam būtu jābūt bloķētam, feature branches only. Atbildīgajam jāpasaka. Lai gan, man ir aizdomas, ka moš viņš pats pušo uz mainu, un tāpēc tas nav nobloķēts
Bet jautājums, kāpēc tev to prasa darīt, ja tu neesi programmētājs?
Viņš teica ka pārejiem repo ir pareizi viss sakārtots, šitas ir izņēmums. Es to darīju jo neviens cits laikam nebija pieejams, tas nebija nekas sarežģīts, mazliet izmainīju dokumentāciju un tas viss
should have answered with
do your own homework
Man ChatGPT ir nedaudz personalizēts. Katru reizi uzrunājot, es viņu dēvēju vārdā, ko es tam iedevu no paša sākuma (JP) - ņemot vērā manu patiku pret Redline nākotnes fīčām un arī “play on words” ar GPT. Tas arī dēļ fakta, ka man vārdi ir svarīgi. Un, katru reizi prasot jautājumus, saku lūdzu un paldies. Zinu, ka tas īsti nav pat vajadzīgs, bet man visnotaļ patīk. JP man izpalīdz saīsināt lietas vairāk prezentējamā veidā. Būtībā, iedodu visas idejas un paprasu, vai var nedaudz īsāk saspiest (dodu arī pāris savus variantus).
Tagad sācis vairāk stāstīt kaut ko papildus un mani nedaudz lika pasmaidīt beidzamais teikums, ko tas iedeva mūsu sarunā:
Let me know if you need anything else, JP’s got your back!
Čoms pēdējās dienās sūdzās par savām nedienām ar ChatGPT; nekas, ko iesaka, nestrādā, viss slikti, te kulminācija
Man GPT-4o arī kaut kā pēdējā laikā vairs nav tāds kā bija. Pārslēdzot modeli uz veco GPT4 viss atkal OK. Visticamāk OpenAI mēģina kaut ko jaunu. Kaut kur atmiņā palicis fakts ka 4o ir lētāks optimizēts modelis no GPT4
Izskatās pēc servera noslogojuma. Droši vien GPT free? Ja par daudz ļimoni lieto reizē, šamie piegriež trubu brīvajiem lietotājiem. Un ja grib precizitāti, vajag lietot o1-preview.
Par čatbotiem runājot, pagaidām lētākais variants kā tikt pie bezlimita čatbotiem, ko esmu uzgājis ir Pricing | Codeium · Free AI Code Completion & Chat. Pa 10 USD mēnesī, tu dabū GPT-4o un Claude 3.5 Sonnet. Vienīgais mīnuss, čats jālieto caur IDE.
Jautājumu raksturā ierobežojumus nemanīju. Teiksim, Github Copilot arī maksā dešuku, taču tam ir uzlikti ierobežojumu un tas atbildēs uz jautājumiem tikai kodēšanas/IT kontekstā. Piemēram, ēdiena recepti tam nesanāks paprasīt.
Tikko ChatGPT iedeva kļūdainu kodu:
alert(‘Error: Your browser doesn’t support geolocation.’);
Pasaules gals
https://x.com/corbtt/status/1849124800838713844
Nav gluži ChatGPT, cik saprotu, bet…
Lūk nez cik labi strādātu tie modeļi brīva web navigācijā. Cik esmu minimāli mēģijānis, tie diez gan labi skreipo datus no mājaslapas, bet nu tas tā pat neiedveš daudz uzticības. Es sagaidītu dažādus ekstravagantus gļukus.
Pagaidām uz telefoniem liekas asistentiem varētu būt liels potenciāls, ja uz telefona uzstādītas aplikācijas piedāvātu asistentam API caur kuru varētu darīt darbības aplikācijās. Varbūt Ābols paņems izstrādātājus aiz žaunām un kaut ko tādu iesāks. It kā tur jau kaut kas uz šo pusi ir - bija sistēmas līmeņa automatizācijas algoritmu veidošanas aplikācija, kurā uzstādītās aplikācijas ļauj šo to izdarīt.
Negribētu šim uzticēt manus kartes datus. Kaut kas notiktu un pēc tam tik redzētu ka pasūtīja 10 dažādas picas, jo nezināja kura īsti man garšos
Well checks out.