Heyoo ![]()
Paldies ![]()
Par koka un 3D printēšanas projektiem runājot. Man šobrīd ir liels kārdinājums uzcelt rata liru kuru izstrādājis viens nīderlandietis:
Tur gan ir divi varianti, no viņa pa tiešo var nopirkt gatavu likšanas komplektu ar jaunāko un spicāko rata liras dizainu. Vai arī lietot vecāku atvērtā dizaina projektu, kur var pats lipināt visu kopā. Nerdy Gurdy v6.1 by JaapBrand - Thingiverse
Izskatās stilīgs aparāts, pirmo reizi redzu ko tādu tho
Tev ar printeris ir un kāds…
Sveiki sveiki ![]()
Sveiki! Esi skatījies turpinājumu Inuyasha? Kas saucās “Yashahime”.
Čaviņa
Nope, pirmo reizi dzirdu ka viņam bija turpinājums, paldies 0ar info stranger
Nu, ja salīdzina Inuyasha ar Yashahime, tad Inuyasha ir daudz, daudz labāks.
Tagad es pat nezinu vai man ir vērts skatīties pēc šī apraksta ![]()
Čau! cnc un 3d printēšana ir mana fantāzija, living the dream.
Hey, es arī, bet tālāk par vienu stundu vēl neesmu ticis. Ievads pagaidām naratīvi interesants.
Pie pirmās iespējas perc printeri, nenožēlosi
Pie dying light vēl prologu neesu pabeidzis, man kaut kā velkas tas progress, pārāk daudz side tracking notiek
Man ir ultravioletā sveķa (SLA) printeris. Skatoties forumā sanāk to dabūju rokās pirms gada: Nopirku Refurbished Elegoo Mars 4 Ultra printeri un tas atbrauca beigts Es gan to tik reti lietoju, ka varbūt jādomā par pārdošanu. :D
Līdz FDM vēl neesmu nonācis. No tāda veida printējumiem man riktīgi patīk galdaspēļu figūru, kartīšu, žetonu utt. organizatori.
O, manējais ar vienu draugu sametās tādu nopirkuši, svētdien mēğināja, bija prikolīgi)
Diemžēl mazajā dzīvoklītī nav vietas printerim un attaisāmu logu izplūdes gāzēm - vienīgā opcija ir likt virtuvē uz galda un indēt gaisu virtuvē neizklausās labi. Ambīcijas nākotnei citā dzīves vietā.
atklarīgs no perspektīvas, cik daudz indēšanās. Man enderis jūtami nesmird, arī ar PETG nē, bet ABS un neilonam nav gribas ķerties klāt.
plus vismaz FDM printeriem ir parocīgi apvalki, kas ne tikai ar izgarojumiem palīdz, bet arī ar vērpšanos.
Viens ir saost, otrs ir reālais gaisa piesārņojums, ko pat varbūt nevar tā tiešā veidā just. Es te ēdu, strādāju un guļu 1.5 istabās starp kurām nav durvis. 30m2 studio tipa dzīvoklis. Viss, ko te daru, man ir jāelpo bez izņēmumiem. Aerogrāfa pūšanai man ir particle gāzmaska, jo akrils ļoti ātri izžūst un nokrīt putekļu veidā. Miniatūru akrils arī ir relatīvi drošs. Bet ar izplūdes gāzēm un mikroskopiskiem partikļiem no stundām 3rd printēšanas man nebūs veida, kā droši tikt ar to galā.
man ir tieši tādi paši apstākļi, bet pieskaiti nihilismu. tā pat esmu pilns ar mikroplastmasu. Paķer enclosure ar caurplūdi un hepa filtru. Domāju nebūsi pirmais, un produkti jau pastāv.
edit: scratch the hepa. just do temporary window exhaust
Man tagad tieši gribas sla printeri tikai negribas visu to papildus bardaku kamēr nau kādas darbnīcas. Small apartment life.
Kas ir tava mīļākā lieta ko uz viņa esi uztaisījis.
Gan jau kā mazi bērni no malas izskatījās, jo es ar pirmajā dienā tāds biju ![]()